gasina49 napisał(a):Podobno do Watykanu zaprosił, ale ja już widzę jak w naszych klasztorach ich przyjmują.falco napisał(a): ale papież prosi -hehe-kościoły klasztory ,parafie o przyjęcie pod dach chociaż dwóch uchodźców...nie posłuchać ? :D co na to Terlikowski? :D
To niech sobie zaprosi do Watykanu i karmi, ma tam wolne apartamenty.
~ napisał(a): Musimy coś zrobić, jakiś ogólnopolski protest, te Muzuły są strasznie agresywne już teraz, a co będzie jak już dostaną azyl i będą legalnie. Strach się bać, w d.. mam takie miłosierdzie. Jak już te 2000 musi być to niech ich obowiązkowo zweryfikują i przyjmą tylko chrześcijan. Specjalnie niszczą dokumenty, bo mają w nich wpisane wyznanie religijne. Wystarczy dać im świńskie mięsko do jedzenia i już wiadomo kto jest kto.
~gosia123 napisał(a): Gdy pracowałam w Niemczech jako opiekunka,
słyszałam i widziałam wypowiedzi polityków :
jaką ogromną pomyłką było sprowadzenie Turków do Niemiec. Mieli pracować, uczyć się ....
niewielki procent tak postąpiło.... większość niestety, jak już ktoś wcześniej napisał ...machnęło sobie kilkoro dzieci....
i nie muszą pracować, żyją z socjalu i kindergeld....
a tu teraz niby się cieszą na nową falę uchodzców ???
Ja się boję !!!.
My musimy ciężko pracować, na mieszkanie, nasze dzieci mają na nie marne szanse.... a tu mamy powitać ludzi - dać im mieszkania, pieniądze, służbę zdrowia.... JA SIĘ NIE ZGADZAMA ile Polakow wyjechalo do Niemiec zeby tam godnie zarabiac i brac kindergeld???