~Andrzej napisał(a): Mi się pomysł podoba. Dzieciaki będą w centrum. Nie da się tego zrobić po taniości i bezkosztowo. Na pewno nie będzie to kilkanaście czy kilkadziesiąt milionów. Myślę że 3-4 mln. Tak czy siak jakiś budynek trzeba będzie przystosować. Są tam duże powierzchnie, winda może być no i dostęp do wszystkich atrakcji o jakich mówił radny. Pomysł wart rozważenia a nie że już zadecydowano. Decyzje podejmie starosta, ale on on podejmuje decyzje w tej sprawie o wielu wielu lat...Potrzebne porozumienie Prezydenta i Starosty - może dołączą gminy naszego powiatu.
~rodzic napisał(a):Porozumienie dwóch nauczycieli? Niemożliwe~Andrzej napisał(a): Mi się pomysł podoba. Dzieciaki będą w centrum. Nie da się tego zrobić po taniości i bezkosztowo. Na pewno nie będzie to kilkanaście czy kilkadziesiąt milionów. Myślę że 3-4 mln. Tak czy siak jakiś budynek trzeba będzie przystosować. Są tam duże powierzchnie, winda może być no i dostęp do wszystkich atrakcji o jakich mówił radny. Pomysł wart rozważenia a nie że już zadecydowano. Decyzje podejmie starosta, ale on on podejmuje decyzje w tej sprawie o wielu wielu lat...Potrzebne porozumienie Prezydenta i Starosty - może dołączą gminy naszego powiatu.
~ napisał(a): Na szczęscie jeszcze tylko miesiąc PO. Liczę ze w Powiecie też sie zmieni układ sił i padnie ta naciągana koalicja z etatowym Napolełonem i gminnym nauczycielem na czele.
~ napisał(a): Na szczęscie jeszcze tylko miesiąc PO. Liczę ze w Powiecie też sie zmieni układ sił i padnie ta naciągana koalicja z etatowym Napolełonem i gminnym nauczycielem na czele.