~ napisał(a):~laik napisał(a): Czy ja dobrze czytam ze właśnie wyje..no ponad 200 patyków w kosmos?
Niestety, ale widać starosta i prezio mają niezłych dupowławzów którzy wypowiadając sie tu atakują tego co pokazuje syf i bałagan sitwy.
~do wyżej napisał(a): Nigdy nie byłem w PO ale rzygać mi się chce jak głupki próbują się mądrzyć na internecie,idź do Okrąglaka i wyartykułuj to Staroście lub temu z SLD .
~ napisał(a): Jeśli jest tak jak mówisz to wytłumacz mi dla czego Małkowski zagłosował tak jak platforma czyli za WPF .Szkolę Specjalną można przenieść do Elektronika a uczniów z Elektronika do 1 LO.i problem rozwiązany.
~ napisał(a): Małoowskiemu, po wyborczej porażce nie podobają się żadne inicjatywy władz powiatu i miasta. Frustracja, smuta i grymas! Chłopie, ogarnij się! Może i tobie kiedyś się uda tylko zdejmij te czarne okulary! Nie bądź jak PiSuar co widzi wszystko w ruinie !:DPodobno pan Małkowski też podniósł rękę przy głosowaniu za takim właśnie projektem,więc dlaczego teraz skomli???nie rozumiem tego pana,a co do budynku dawnego "Mieszko" to jak tam zrobić szkołę skoro nie ma ani boiska,ani placu zabaw,które podobno są podstawą jeśli chodzi o jakąkolwiek szkołę?
~ napisał(a): Podobno pan Małkowski też podniósł rękę przy głosowaniu za takim właśnie projektem,więc dlaczego teraz skomli???nie rozumiem tego pana,a co do budynku dawnego "Mieszko" to jak tam zrobić szkołę skoro nie ma ani boiska,ani placu zabaw,które podobno są podstawą jeśli chodzi o jakąkolwiek szkołę?