Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Beata Szydło do bolesławian: liczę na Wasze wsparcie
~ niezalogowany
12 października 2015r. o 22:00
Szydło i Kaczyński z Macierewiczem to zguba Polskiego Narodu :P :P :P :P :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 października 2015r. o 22:10
Na szczęście Polacy nie są aż tak durni żeby powierzyć im Polskę !!
~ niezalogowany
12 października 2015r. o 22:12
Tak lokaj Angeli jest najbardziej godny zaufania
~Maja niezalogowany
12 października 2015r. o 22:22
Pani Szydło powiedziała wyraźnie o potrzebie inwestowania w kopalnie w rejonach Bolesławca (powszechnie wiadomo o nich ze sa nierentowne i inwestycja w nie to wyrzucone pieniądze). Zapraszam do przesłuchania odpowiedzi. Dwa ostatnie lata akurat znam z autopsji. Moje dziecko dostali juz po raz drugi darmowe podręczniki, co jest dla nas duża ulga. Moja siostra powiedziała mi ostatnio ze czesne za przedszkole obniżono o 100 zł ponieważ miasto dofinansowało przedszkola. Wiem na ile mnie było stać w sklepie 8 lat temu a na ile stać mnie dzis. Nie stać mnie było na samochód a dzis go mam. Mój kuzyn z rodzina na początku tego roku wrócił z emigracji do domu - co prawda nie do Bolesławca ale w okolice. Wrócił i oboje z żona maja peace z której sie utrzymują. Wyjechali wlanie w 2007 roku. Za rządów PiS-u. Pamietam jak jego matka płakała ze dzieci musiały za chlebem wyjeżdżać a prezes Kaczyński skwitował to tak, ze za granice wyjechali sami nieudacznicy. Czy ktoś to jeszcze pamięta??? Ja tak.prosze mi nie opowiadać, ze cytuje gazetki wyborcze - mieszkam i pracuje w Bolesławcu i widzę jak sie zmienia. Jak sie rozbudowuje. Ludzie maja prace. A mnie stać na więcej niz za żadów PiS-u. Boje sie tych oszołomów którzy jak Macierewicz czy Kaczyński. Tych obietnic rodem z zamkniętej w tydzień po wyborach "duda pomocy". A na koniec wisienka na torcie. Ostatnie aresztowania zorganizowanej grupy wykupującego ziemie za śmieszne pieniądze i łapówki. Ta ciężka walka z korupcja w Polsce a prezes Kaczyński mówi ze to jest gra wyborcza, ze PO zamyka swoich przeciwników, ze zabrania kupowania ziemii Polaków. Szczyt cynizmu. Człowiek ułaskawiajacy kiboli i zadymiarzy, bez mrugnięcia okiem posuwa sie do takich zagrywek ... A sztywny elektorat bije brawo. Straszne i przerażajace. Co do PO... Żądzili 8 lat i nie tylko mi żyje sie lepiej. Moze nie wszystkim - ale wielu. Za żadów PiS??rownia pochyla gdzie jedyna opcja była emigracja... a ludzie im wierzą bo obiecali gruszki ba wierzbie. To sa właśnie gazetki wyborcze! Mieli władze i nie zrobili nic. Po moze mogło zrobić więcej, śle jednak zrobili wiele, dlatego wole ich. Rządy PiS-u wspominam bardzo złe i głownie kojarzą mi sie z tym, ze duża cześć moich przyjaciół i rodziny wyjechała z kraju. Dziwie sie ze ktokolwiek im wierzy - to jakiś obłęd. Przecież to nie była aż tak odległa przeszłość.
~ niezalogowany
13 października 2015r. o 8:50
PiS JEST DO DUPY ! :P :D :P
~Lemingom odjęło mózgi niezalogowany
13 października 2015r. o 9:09
~ napisał(a): Okres rządów PiS to "czarna" dziura i największy chaos w gospodarczej i politycznej historii Polski po 1989 roku.
Oby nigdy już naszemu krajowy takie rządy się nie zdarzyły. Tym ludziom nie wolno dać władzy w ręce bo nie wiadomo do czego ją wykorzystają.
Ta partia to zagrożenie dla demokracji i spokoju społecznego w Polsce !!

Szokuje mnie poziom wyprania mózgu lemingów. Oto prominentni ministrowie PO przyznają, że państwo polskie istnieje tylko teoretycznie, że został tylko ch*j, dupa i kamieni kupa. Nie ma polskiego przemysłu, polskich banków, polskich sklepów. Mamy ponad bilion zadłużenia (nie do spłacenia!), ilość urzędasów rośnie w kosmicznym tempie a wypłacają sobie miliony za kolejne spowodowane przez siebie afery. Ukradziono emerytom 150 mld a emerytury obniżono o 40%. Polacy pracują za półdarmo na umowach śmieciowych i do tego sprowadzają nam na kark 100 000 muzułmanów.
Za Pisu WSZYSTKIE wskaźniki ekonomiczne były o niebo lepsze!

Jaki problem mają lemingi ? Że PiS jest do d..!
Łolaboga, tu już najlepszy psychiatra nie pomoże!
10114
#alter nieaktywny
13 października 2015r. o 10:49
~Lemingom odjęło mózgi napisał(a):

Szokuje mnie poziom wyprania mózgu lemingów. Oto prominentni ministrowie PO przyznają, że państwo polskie istnieje tylko teoretycznie, że został tylko ch*j, dupa i kamieni kupa. Nie ma polskiego przemysłu, polskich banków, polskich sklepów. Mamy ponad bilion zadłużenia (nie do spłacenia!), ilość urzędasów rośnie w kosmicznym tempie a wypłacają sobie miliony za kolejne spowodowane przez siebie afery. Ukradziono emerytom 150 mld a emerytury obniżono o 40%. Polacy pracują za półdarmo na umowach śmieciowych i do tego sprowadzają nam na kark 100 000 muzułmanów.

Zgadzam się z tym co piszesz. Moim zdaniem część lemingów głosuje dalej na PO, bo są dalej niewielką grupą korzystających beneficjentów, część z powodu nienawiści do Wiary i Kościoła. Żadnych merytorycznych argumentów nie mają. Straszą tylko babajagą. I przegrają z tego powodu. Komorowski też straszył, toczył wojny, kłótnie. Polacy chcą wiedzieć jakie działania podejmą po wyborach jeżeli wygrają, a ci dalej straszą. Straszenie nic im nie da. 8 lat afer Polacy pamiętają znakomicie. Porażka im świeci w oczy. :) Głosuję przeciw PO. :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~do bezmózga niezalogowany
13 października 2015r. o 10:57
~Lemingom odjęło mózgi napisał(a):
~ napisał(a): Okres rządów PiS to "czarna" dziura i największy chaos w gospodarczej i politycznej historii Polski po 1989 roku.
Oby nigdy już naszemu krajowy takie rządy się nie zdarzyły. Tym ludziom nie wolno dać władzy w ręce bo nie wiadomo do czego ją wykorzystają.
Ta partia to zagrożenie dla demokracji i spokoju społecznego w Polsce !!

Sam jesteś lemingiem i pisowskim popaprańcem ,a co do mózgu to ci powiem że PAN BÓG dał ci jeden zwój mózgu więcej od kury, żebyś nie chodził po podwórku i nie s.r.a.ł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.