~ napisał(a): Ktoś kto nie interesuje się polityką jest albo głupcem albo niewolnikiem, bo jakże się nie interesować sprawami które mają wpływ na nasze życie.
ramaj napisał(a): A,co sądzicie o dopuszczeniu do wyborów polonusów - mam na mysli mieszkających na stałe np.w USA.Masz 100% racji!!!
Mnie osobiscie trafia gdy wybierają mi władze w kraju ci,którzy juz dawno z tym krajem mają kontakt głownie sentymentalny.Dlaczego taki tępy góral z Jackowa albo inny łomżyk z Greenpointu ma miec wpływ na sytuację u nas,podczas gdy on sam żyje gdzie indziej.
~ napisał(a):adi napisał(a): Dlaczego mój post został zmoderowany i usunięto link do filmu z debaty bolesławieckich kandydatów na posłów? :|
Dlaczego w biedronce nie ma ulotek Tesco?!
ramaj napisał(a): A,co sądzicie o dopuszczeniu do wyborów polonusów - mam na mysli mieszkających na stałe np.w USA.
Mnie osobiscie trafia gdy wybierają mi władze w kraju ci,którzy juz dawno z tym krajem mają kontakt głownie sentymentalny.Dlaczego taki tępy góral z Jackowa albo inny łomżyk z Greenpointu ma miec wpływ na sytuację u nas,podczas gdy on sam żyje gdzie indziej.
fobiak napisał(a):ramaj napisał(a): A,co sądzicie o dopuszczeniu do wyborów polonusów - mam na mysli mieszkających na stałe np.w USA.
nie wiem jak z lomzykami ale goral raczej nie jest tepy, jest raczej uparty jak baran, znam gorali, przeciez duda to tez goral. nie znasz historii, wszscy wybitni polacy byli polonusami. a tym z usa nie odbierzesz ojczyzny po to aby ja do reszty sprzedac, gdyby nie oni to bys nosil brunatne ubranko ze swastyka i mowil po niemiecku. dobrze, ze jest jeszcze ktos na swiecie kto kocha polske, oni z pewnoscia kochaja a ty wybierasz zlodziei z pisu czy po, po to aby polonusom ubrzydzic ten kraj, nie zapominaj, ze polonusy wysylaja nie tylko paczki.