~Leo napisał(a): Tez mam auto za60tysiÄ™cy i mam AC oraz parking strzeżony bo inaczej nie mógÅ‚bympspać w nocy proste wiadomo ze siÄ™ nie znajdziekumpel zostawił auto na parkingu strzeżonym koło chlastawy i co z tego ,że strzeżony buchneli mu akumulator z kablami i inne tam rzeczy pod maską.Właściciel parkingu strzeżonego mimo kradzieży czy uszkodzenia nie odpowiada za ten czyn tylko tak w PL jest.
~audi maniak napisał(a):
...a , że tych modeli jest w brut na drogach...
~vw napisał(a):~Leo napisał(a): Tez mam auto za60tysiÄ™cy i mam AC oraz parking strzeżony bo inaczej nie mógÅ‚bympspać w nocy proste wiadomo ze siÄ™ nie znajdziekumpel zostawił auto na parkingu strzeżonym koło chlastawy i co z tego ,że strzeżony buchneli mu akumulator z kablami i inne tam rzeczy pod maską.Właściciel parkingu strzeżonego mimo kradzieży czy uszkodzenia nie odpowiada za ten czyn tylko tak w PL jest.
~też poszk. napisał(a): I co,znalazło się auto,bo moje niestety-nie..Taką mamy niestety'pomoc' ze strony'milicji'..niestety.
~też poszk. napisał(a): I co,znalazło się auto,bo moje niestety-nie..Taką mamy niestety'pomoc' ze strony'milicji'..niestety.