Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Seks na pierwszej randce :)

9984
#gover nieaktywny
17 listopada 2015r. o 8:03
falco napisał(a): o seksie z kc tez przestań marzyć...
to już lepszym wyjściem jest ćwiczenie przedramienia :D

Nie sadzisz, ze lekko przesadzasz sugerujac ze Promien mozna zastapic promieniem (dlugoscia) przedramienia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 listopada 2015r. o 8:18
Ten sposób dobry jest dla niewyżytych młokosów , chociaż też odradzam . Nam statecznym , to już nawet nie przystoi. Nie sądziłem , że będę miał w Tobie Gover wsparcie :D

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
17 listopada 2015r. o 11:07
gover napisał(a):
falco napisał(a): o seksie z kc tez przestań marzyć...
to już lepszym wyjściem jest ćwiczenie przedramienia :D

Nie sadzisz, ze lekko przesadzasz sugerujac ze Promien mozna zastapic promieniem (dlugoscia) przedramienia.

wolałbym to niż igraszki z ''gumową lalką''
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
17 listopada 2015r. o 11:16
Jak to, Kajtku było ? "przykład KULTURY w tym internetowym bajorku".
8375
#GosiaG nieaktywny
17 listopada 2015r. o 12:32
Pannazdzieckiem napisał(a): O emeryturze to nawet nie marzę . Zus już jest bankrutem :D

Pituś , a co Ci stanęło na przeszkodzie żeby przez te powiedzmy 30 lat pracy ,wykręcić betoniarą kilka domów i 'załatwić' sobie samemu emeryturkę z wynajmu ? ;)

http://ucieczkadoraju.pl
1)"Skończ *p'i'e'r'd'o'l'i'ć*i weź się k'u'r'w'a*ogarnij"
2)"Jak w inteligentny sposób j'e'b'ać system "

Pituś napisał(a): Każdy ma swe własne marzenia do realizacji. Ja mam dwa : Promień , czyli miłość[...]

Nie wywołuj wilka z lasu :D
Poszukaj sobie u 'Ajka -MK Ultra i "Alien Love Bite" :P

Lilith ^^
4335
17 listopada 2015r. o 12:52
Intuicyjne , lata temu czułem , że to psu na budę. Komu będziesz wynajmować , skoro Bolek posłał wszystkich w skarpetkach , nie tylko aferzystów :D
Co tam u Ciebie Jaszczureczko ? Dzieci zdrowe ? :)

Dopisane 17.11.2015r. o godz. 12:52:

Piłaś coś dzisiaj ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
17 listopada 2015r. o 12:57
Pannazdzieckiem napisał(a): Intuicyjne , lata temu czułem , że to psu na budę. Komu będziesz wynajmować .

No przeciez Ty się brzydzisz wyzyskiem , znalazłbyś najemców za rozsadną cenę, ba! Musiałbyś listę oczekiwania robić . Ale teraz to już po jaPkach :D

Tak, szampana od rana -kto bogatemu zabroni ? Hehe
:D

To masz już tego fejsa , bo czekam na zaproszenie od pół roku :D :D :D

Lilith ^^
4335
17 listopada 2015r. o 13:15
Nie mam i mieć nie będę. Dla zasady. Lubię swoje ... indywiduum :D Inaczej , kocham siebie i brakuje mi mego żeńskiego pierwiastka. Ty nim nie jesteś , ponieważ , gdy podarowałem Ci różę , to zaczęłaś coś o endorfinach pleść i nowe organy we własnym ciele tworzyć ... wirtualnie. Wtedy nie kupiłem tego blichtru i dzisiaj też nie kupuje :D

No dobra , lecę kręcić betoniarą , a Wam życzę miłego popołudnia :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza