Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Seks na pierwszej randce :)

~BBMMMWW niezalogowany
17 listopada 2015r. o 18:27
eto napisał(a):
CNC napisał(a): Ktoś mi podesłał ten filmik ....
[img=1447769397_xm8zrj3.jpg]

Nie zawsze masz ochotę na rozmowę z dziewczyną, nieraz inteligencja jest zbędna :D :D

DOKŁADNIE MASZ FURE I SKÓRE TO I ZNAJDZIESZ RURE :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:24
CNC napisał(a): ... po prostu piękne !! ...

Moim skromnym zdaniem Numeryczny ;) To przebieraniec na motorku głupszy jest od tego dziecięcia polskiej biedoty. Zwróć proszę uwagę na to , że Ona chce tylko żyć , a On od kogoś dostał te monety , nie mówiąc o motorku. Przekaz podprogowy każe Ci widzieć nie to co powinieneś , a przekaz medialny , mówi , że Polki , to qurwy , a to nie prawda :) Moje życiowe doświadczenie pozwala mi stwierdzić , że mamona nie Wszystkim Paniom odpowiada :)

Liczy się uczucie. No tak są właśnie skonstruowane , te nasze Damy.

A wracając do rzeczy , skoro już sobie szczerze rozmawiamy. Sądzisz Papugo , że Ania uważa Cię za swój Promień ? Bo słowa jakie swego czasu słyszałem z Jej ust , nie były " tolerancyjne ".

Dlaczego więc , śmiejesz się z moich marzeń ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3004
#masi nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:34
Sprawia Ci to panna przyjemność?

Dopisane 17.11.2015r. o godz. 19:34:

Przelej swoją złośliwość na mnie :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:35
czyżbyś jeszcze chciał coś dodać?
proponuję odrobinę zastanowienia nad tym co się pisze po słowo potrafi wrócić jak bumerang... :>
czy ja coś piszę publicznie o twoich problemach lub sukcesach ?
zastanów się...
:>

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:35
falco, proszę, nie komentuj tego.

14192
#TOisjenka nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:44
Pannazdzieckiem napisał(a):
CNC napisał(a): ... po prostu piękne !! ...

Moim skromnym zdaniem Numeryczny ;) To przebieraniec na motorku głupszy jest od tego dziecięcia polskiej biedoty. Zwróć proszę uwagę na to , że Ona chce tylko żyć
To niech się weźmie za robotę.W tym czasie gdy grzeje ławkę mogłaby np ulotki roznosić.Pan R też zaczynał od pucybuta.
3004
#masi nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:47
Pannazdzieckiem napisał(a): Moje życiowe doświadczenie pozwala mi stwierdzić , że mamona nie Wszystkim Paniom odpowiada :)
Liczy się uczucie. No tak są właśnie skonstruowane , te nasze Damy.

Napisz definicję słowa "uczucie", po prostu nie rozumiem :)

2900
#falco nieaktywny
17 listopada 2015r. o 19:48
spokojnie poczekam ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.