~ napisał(a):falco napisał(a): ty już dobrze wiesz co ciebie ''boli'' ;)
Mnie nic nie boli ale Ty wiesz przecież lepiej ode mnie:) Tak samo wiedzieliście lepiej czego chcą Polacy. No to wam po ośmiu latach pokazali pokazali:)
~ napisał(a):~Prawdziwy Polak napisał(a): widze ze lament i skowyt lemingów peło w pełni hehehe prawda jest taka że ten rząd z tymi ministrami w koncu jest godny , jest reprezentatywny, merytoryczny, nie to co ci od osmiorniczek i afer ...
my polacy domagamy sie rozliczenia Rosji za zamach na prezydenta RP !!!!!!!!!!
Tak. Wreszcie godny rząd! Ludzie z wyrokami i obłąkani! Prawdziwa godność Polska nastała! Ale tu sie zgadzam! Trzymajmy ten godny rząd za słowo! Niech robią co obiecali bo nawet jeszcze nie zaczęli a już się wycofują powoli. Frankowicze już złudzeń nie mają, rodzice wciąż do końca nie wiedzą kiedy te 500 zł, niestety już nie na każde dziecko, dostaną, Ci którzy liczyli na to, że obecny rząd i prezydent postawi się mocno w sprawie uchodźców też muszą sobie dać na wstrzymanie, bo prezydent postanowił się z obwcności tam wywinąć ustalając pierwsze posiedzenie rządu właśnie w dniu szczytu. Słabo jak na początki rządów. Więc wracając do tematu - jestem ZA! Rozliczajmy PiS z ich obietnic - szczególnie Wy - ktorzy na nich głosowaliście! Możecie sami sobie podziękować. Ciekawe co jeszcze musi wywinąć PiS zeby do was dotarło, że zostaliście brzydko wydymani :D
~ napisał(a):~ napisał(a):falco napisał(a): ty już dobrze wiesz co ciebie ''boli'' ;)
Mnie nic nie boli ale Ty wiesz przecież lepiej ode mnie:) Tak samo wiedzieliście lepiej czego chcą Polacy. No to wam po ośmiu latach pokazali pokazali:)
Oglądamy z zaciekawieniem co teraz pokazują rycerze Niepokalanegokawalera.
Wybrańcy "narodu" niech się nie oburzają. Chwalcie się swoimi osiągnięciami. Wasze sukcesy będą najlepszym świadectwem dobrego wyboru.
Na razie widzę powtórkę z Marcinkiewicza i rozmodlonego prezydenta.
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): co to jest ''dymanie '' nie wiesz?
dziwne bo odnoszę inne wrażenie...od jakiegoś czasu
ale jesteś z klanu ''...owatych '' więc wpisujesz się w nich idealnie...prawie ;)
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): co to jest ''dymanie '' nie wiesz?
dziwne bo odnoszę inne wrażenie...od jakiegoś czasu
ale jesteś z klanu ''...owatych '' więc wpisujesz się w nich idealnie...prawie ;)
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):falco napisał(a): ty już dobrze wiesz co ciebie ''boli'' ;)
Oglądamy z zaciekawieniem co teraz pokazują rycerze Niepokalanegokawalera.
Wybrańcy "narodu" niech się nie oburzają. Chwalcie się swoimi osiągnięciami. Wasze sukcesy będą najlepszym świadectwem dobrego wyboru.
Na razie widzę powtórkę z Marcinkiewicza i rozmodlonego prezydenta.
Robią to czego chce od nich większość Polek i Polaków:)