Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po serii zamachów stan wyjątkowy we Francji
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 9:51
przeczytaj bo warto :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 10:04
falco napisał(a): przeczytaj bo warto :)

Czytalem w czasach studenckich. Lektura tej pozycji umocnila moja wiare.
~pinochet niezalogowany
15 listopada 2015r. o 10:06
~kk napisał(a): Emem zgaszony, juz zamknal jape i sie nie odzywa. Oczywiscie zaraz napisze, ze to nieprawda i my-szary tlum poddajemy sie propagandzie. Najmadrzejszy sie znalazl

Tak Ci na nich zalezy? Tak bardzo ich lubisz? To wypad tam do nich i tu ich nam nie sprowadzaj
Można(a nawet trzeba) nie zgadzac sie z panami Marczewskimi,ale trudno ich nie lubić,bo nie wycinają prawie żadnych postów na forum bolca.Spróbujcie napisać cos nie po myśli Grażynki i Krzysia na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info....

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 10:12
gover napisał(a):

masz takie prawo jak i ja mam swoje ;)

9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 10:35
falco napisał(a):
gover napisał(a):

masz takie prawo jak i ja mam swoje ;)

Przeczytana ksiazka nie jest zrodlem prawa.
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 10:50
prawa?
nie wiem o jakim ''prawie'' tu prawisz ale książka, źródłem prawdy może być bezsprzecznie

9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 10:57
falco napisał(a): prawa?
nie wiem o jakim ''prawie'' tu prawisz ale książka, źródłem prawdy może być bezsprzecznie

falco napisal: "masz takie prawo jak i ja mam swoje ;)"
Czytaj z uwaga Twoje wlasne posty.
11445
PanM
15 listopada 2015r. o 10:58
falco napisał(a): jeszcze jeden cytacik gover :)
wklej odpowiednio a znajdziesz ''źródełko''... może przeczytasz ale czy zrozumiesz?

"- Ludzkość kopiuje swoich bogów według swoich tyranów
Teologowie i filozofowie, którzy podają Boga za twórcę przyrody i budowniczego wszechświata, przedstawiają nam go złym i nierozumnym. Nazywają go dobrym, bo go się boją, ale zmuszeni są przyznać, że postępuje w sposób okrutny. Przypisują mu złośliwość rzadką nawet u człowieka. I przez to robią go godnym uwielbienia. Bo nędzny nasz ród nie czciłby bogów sprawiedliwych i dobrych, których nie potrzebowałby się obawiać, i dla ich dobrodziejstw nie czułby niepotrzebnej wdzięczności. Bez czyśćca i piekła Bóg byłby bardzo mizernym władcą."

Nie mam najmniejszej wątpliwości że powyższy tekst należy do najbardziej trafnych ocen wiary.
To samo dotyczy współczesności oraz otraczającej nas polityki.
Siłę przebicia mają jedynie siewcy najbardziej bzdurnych obietnic .Żadne racjonalne zdrowe społecznie postulaty nie mają szans powodzenia.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza