Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po serii zamachów stan wyjątkowy we Francji
~ niezalogowany
15 listopada 2015r. o 11:08
CNC napisał(a):
~do cnc napisał(a): cnc, jesteś krec nięty, za wklejanie takich fotek powinni zbanować twoje IP

zbanować to można ciebie , trzeba pokazywać jak jest a nie oszukiwać ludzi !!
swoją poprawność polityczną wsadź sobie... !! lub pooglądaj seriale bo pewnie tym żyjesz

Popieram takie zdjęcia koniecznie muszą być publikowane żebyśmy wiedzieli z jakimi zwyrodnialcami mamy do czynienia,straszne ale prawdziwe.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucz-nick niezalogowany
15 listopada 2015r. o 11:11
kilkunastu obywateli francuzkich -kali ab cza ,ku ta bala,ju go je ben,ku ta pi ro,napadło na obuz obywateli francuzkich ,bu ta cha na,wa li go na,po pi do lo,na go pi da,wszyscy byli obywatelami francuzkimi. :P
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 11:12
gover a ty czytasz?
napisałem że masz PRAWO do własnego zdania a ja do własnego

to takie trudne do zrozumienia?

ja wiem co piszę...ty nie chcesz zrozumieć ale masz do tego -PRAWO ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 11:15
falco napisał(a): gover a ty czytasz?
napisałem że masz PRAWO do własnego zdania a ja do własnego

to takie trudne do zrozumienia?

ja wiem co piszę...ty nie chcesz zrozumieć ale masz do tego -PRAWO ;)

Nie napisales, ze mam prawo do wlasnego zdania. Czytaj uwaznie.
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 11:21
mam ci cytować całe posty?
bezsens...zanim więc postawisz jakiś ''zarzut'' przeczytaj raz jeszcze coś do czego chcesz się odnieść ...

jak już czytasz to myśl o tym co czytasz ;)

Dopisane 15.11.2015r. o godz. 11:21:

Czytalem w czasach studenckich. Lektura tej pozycji umocnila moja wiare.

masz takie prawo jak i ja mam swoje ;)

;)

9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 11:29
falco napisał(a): mam ci cytować całe posty?
bezsens...zanim więc postawisz jakiś ''zarzut'' przeczytaj raz jeszcze coś do czego chcesz się odnieść ...

jak już czytasz to myśl o tym co czytasz ;) Dopisane 15.11.2015r. o godz. 11:21:Czytalem w czasach studenckich. Lektura tej pozycji umocnila moja wiare.

masz takie prawo jak i ja mam swoje ;)

;)

Pokonales mnie. Poddaje sie. Masz racje.
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 11:43
ja cię ''pokonałem''?
to nie było w moich ''zamierzeniach'' bo żeby kogoś pokonać ,trzeba z nim walczyć a ja nie mam takiego zamiaru...

argumenty-większe lub mniejsze,kontrargumenty -większe lub mniejsze i zwykła rozmowa pozbawiona inwektyw, to klucz do sukcesu jakim jest
POROZUMIENIE
porozumienie pozbawione podstaw ideologicznych ,obyczajowych czy politycznych...

9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 11:47
falco napisał(a): ja cię ''pokonałem''?
to nie było w moich ''zamierzeniach'' bo żeby kogoś pokonać ,trzeba z nim walczyć a ja nie mam takiego zamiaru...

argumenty-większe lub mniejsze,kontrargumenty -większe lub mniejsze i zwykła rozmowa pozbawiona inwektyw, to klucz do sukcesu jakim jest
POROZUMIENIE
porozumienie pozbawione podstaw ideologicznych ,obyczajowych czy politycznych...

Czuje sie troche mniej pokonany, ale Ty jestes niezwyciezony.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza