~jjj napisał(a): widze wypowiedzi na poziomie.ale czego sie spodziewac jaki portal takie wypowiedzi
~ napisał(a): ale faceci nie raz nie są lepsi :>
Trzeba jeździć z głową,myśleć za tym kółkiem
~ napisał(a): Buce moja znajoma z poznania jezdzi m3 e90 a po za nia ma 600 konny driftowóz i jest mistrzynia europy kobiet w drifcie sam chcial bym potrafic z20% tego co ona
~ napisał(a): Buce moja znajoma z poznania jezdzi m3 e90 a po za nia ma 600 konny driftowóz i jest mistrzynia europy kobiet w drifcie sam chcial bym potrafic z20% tego co ona
~heh napisał(a):~ napisał(a): Buce moja znajoma z poznania jezdzi m3 e90 a po za nia ma 600 konny driftowóz i jest mistrzynia europy kobiet w drifcie sam chcial bym potrafic z20% tego co ona
I tak jest paskuda tępa
~miejscowy napisał(a): Błędem było w Bolesławcu organizowanie egzaminów na prawo jazdy.
Wyrasta z tego grupa kierowców nieprzygotowanych na jazdy w innym mieście niż Bolesławiec.
Widać teraz na każdym kroku "L"-ki korkują miasto ! prowadzą każdy korek ! .
Każdy ślimak ma na początku piękne "L" na dachach !
Ze wszystkich powiatów dookoła ,
wszyscy zdają u nas i co z takiego kierowcy będzie jak połowa godzin przestoi w korkach spowodowanych przez "L"-ki .
Póżniej jeśli już taki "talent" zda kupując jakiegoś małego bzyka robi to samo co na kursie .
Żółw Żółwia Żółwiem pogania.
Na zielonym świetle zauważyłem zjawisko zwalniania....w oczekiwaniu na żółte....zamiast przycisnąć i przelecieć skrzyżowanie -to nie , lepiej zwolnię może się żółte zapali to się zatrzymam :)