hemi napisał(a):
Ostatnio pewien pan otrąbił mą żonę ,że mu niby wymusza pierwszeństwo ,ale zgodnie z przepisami pan był na warunkowej strzałce i żona miała pierwszeństwo :P
hemi napisał(a): Nie wiem czy ten komentarz z masą wykrzykników (uzywanie powyżej 3 swiadczy o nadpobudliwości i braku równowagi emocjonalnej,ale mniejsza o to ;)) to do mnie,czy kogos innego ,ale w wielu komentarzach (czy to na lokalnych portalach,czy ogólnopolskich) włascicieli Bmw pojawia sie jakieś kreetyńska gadka :"Bo cie nie stać na BMW to nigdy nie zrozumiesz" itp.
Mnie to śmieszy ,bo E36 idzie kupic nawet za 2-3 tys zł ,a E46,czy E39 spokojnie do 10-15 tysi tez idzie kupić więc czasem mnie dziwi to wywyższanie sie włascicieli BMW skoro mają czasem auto wartości kilkuletniej Pandy czy Corsy a myslą,że mają nie wiadomo jakie wybitnie prestizowe auto :) :D
hemi napisał(a): Nie wiem czy ten komentarz z masą wykrzykników (uzywanie powyżej 3 swiadczy o nadpobudliwości i braku równowagi emocjonalnej,ale mniejsza o to ;)) to do mnie,czy kogos innego ,ale w wielu komentarzach (czy to na lokalnych portalach,czy ogólnopolskich) włascicieli Bmw pojawia sie jakieś kreetyńska gadka :"Bo cie nie stać na BMW to nigdy nie zrozumiesz" itp.i tu sie z tobą zgodze kolego bo auto nie w cenie a noszą się jak by mieli fure za 500 tyś
Mnie to śmieszy ,bo E36 idzie kupic nawet za 2-3 tys zł ,a E46,czy E39 spokojnie do 10-15 tysi tez idzie kupić więc czasem mnie dziwi to wywyższanie sie włascicieli BMW skoro mają czasem auto wartości kilkuletniej Pandy czy Corsy a myslą,że mają nie wiadomo jakie wybitnie prestizowe auto :) :D
~ napisał(a):hemi napisał(a):
Ostatnio pewien pan otrąbił mą żonę ,że mu niby wymusza pierwszeństwo ,ale zgodnie z przepisami pan był na warunkowej strzałce i żona miała pierwszeństwo :P
To ja trąbiłem. Każdy by się wk..r..wił.
Powiedz swojej kobiecie że jak włącza prawy kierunek to niech w lewo nie skręca - nawet jak jest "na głównej".
Lewa strona to w corsie ta od strony drzwi którymi wsiada a prawa to ta gdzie siedzi jej mąż.