Nie mam ochoty na seks po tabletkach antykoncepcyjnych
#sida nieaktywny 24 listopada 2015r. o 8:36
Witam. Czy ktoś również dostrzegł u siebie taki problem? Dodam,że z tabletek nie zrezygnuje bo biore je dla uregulowania cyklu. Niestety nie mam ochoty na seks... Jest to najlepszy sposób na antykoncepcję z jednego powodu... Po prostu mi się p nich nie chce. I co mam robić? Maż się denerwuję, ja również. Moze są jakieś suplementy na polepszenie ochoty>
Ja też nie mam, mimo że nie biorę tabletek. :D tak rano człowiekowi chce sie tylko kawy :D kobiety wróćcie na właściwe tory bo facet pójdzie na bok... :) ale tylko ten zły :) bo ten dobry, kochany zrozumie, poczeka i nie będzie to dla niego żaden problem. :P :P :P
"jest tu odrobina sarkazmu"[img=1448353477_ia7fsti.jpg]
~Dziewczynka. niezalogowany 24 listopada 2015r. o 12:49
Przeważnie na przystosowanie sie do danych tabletek masz okolo 2-3 miesiące.Jesli po tym czasie odczuwasz skutki uboczne choćby brak popędu seksualnego to warto wybrac sie do ginekologa i porozmawiać z nim o zmianie leków na inne.to ze dany lek odpowiada np 5 twoim koleżanka, nie oznacza ze i tobie musi pasować.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.