Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szczęśliwy i bardzo wzruszony sołtys Suszek
~Mieszkanka niezalogowany
28 listopada 2015r. o 19:53
Szkoda że nie mogliśmy być
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 listopada 2015r. o 20:40
~Mieszkanka napisał(a): Szkoda że nie mogliśmy być

Za to sołtyska z Ocic wszędzie się wkręci.

~Gregorynski niezalogowany
28 listopada 2015r. o 20:46
Ej jam z suszek a tego faceta nie znam.....moze okaze sie lepszy niz a .k :-) pozdro dla wszystkich suszkowcow;-)
~- niezalogowany
29 listopada 2015r. o 7:46
wg mnie taka sama jak w innych miejscowościach. robiona na jedno kopyto na prędce - zobaczycie jak zaczną ściany pękać, a pozatym mały i niefunkcjonalny kartofel bo konia z rzędem temu kto zrobi tam inprezę na 230 os. a zapotrzebowanie tego typu są coraz większe.
~.. niezalogowany
29 listopada 2015r. o 8:12
Lepiej miec takom niz wcale.
~elcia_69 niezalogowany
29 listopada 2015r. o 10:10
~.. napisał(a): Lepiej miec takom niz wcale.
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/gutenberg-ryzojad-i-chajzer-stara-trufla,186439.html
~nikoś niezalogowany
29 listopada 2015r. o 11:52
~.. napisał(a): Lepiej miec takom niz wcale.

A ja jestem innego zdania... Po co ładować nie małe pieniądze podatników w coś co jest mało funkcjonalne niedopracowane, robione szybko, a wiadomo jak szybko się robi to z reguły odbija się to na jakości, niejednokrotnie na pokaz od oka dla ludzi bo jak zobaczą to zagłosują. tak na czasie jakbym organizował sylwestra w celach zarobkowych np. na szkołę, wieś to chciałbym jak największą ilość osób wsadzić bo to właśnie goście robią kasę..
~impra, że hej niezalogowany
29 listopada 2015r. o 12:18
i ja tam byłem, miód i wino piłem...
a dzisiaj mam kaca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.