~ napisał(a): Śmieszy mnie to choć nie jestem stroną. Skoro Starostwo zrobiło boisko w tym roku to raczej szkoły nie zamknie. A szkoły specjalnej nie przeniesie, bo nie ma tam warunków. Więc ktoś Wami manipuluje. Tak mi się wydaje.
~ napisał(a):~ napisał(a): Śmieszy mnie to choć nie jestem stroną. Skoro Starostwo zrobiło boisko w tym roku to raczej szkoły nie zamknie. A szkoły specjalnej nie przeniesie, bo nie ma tam warunków. Więc ktoś Wami manipuluje. Tak mi się wydaje.
To logiczne co Mówisz. Niestety zupełnie się Mylisz....coś jest na rzeczy i to bardzo.
~Misiek napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Śmieszy mnie to choć nie jestem stroną. Skoro Starostwo zrobiło boisko w tym roku to raczej szkoły nie zamknie. A szkoły specjalnej nie przeniesie, bo nie ma tam warunków. Więc ktoś Wami manipuluje. Tak mi się wydaje.
To logiczne co Mówisz. Niestety zupełnie się Mylisz....coś jest na rzeczy i to bardzo.
Gruchnęła wieść wśród młodzieży na fejsie, że do budowlanki najazd zrobiła naczelniczka i dyrektorka szkoły specjalnej ogladać i planować zagospodarowanie szkoły... Chyba to jednak nie jest manipulacja.... tak mi się wydaje.
~ napisał(a):~Misiek napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Śmieszy mnie to choć nie jestem stroną. Skoro Starostwo zrobiło boisko w tym roku to raczej szkoły nie zamknie. A szkoły specjalnej nie przeniesie, bo nie ma tam warunków. Więc ktoś Wami manipuluje. Tak mi się wydaje.
Gruchnęła wieść wśród młodzieży na fejsie, że do budowlanki najazd zrobiła naczelniczka i dyrektorka szkoły specjalnej ogladać i planować zagospodarowanie szkoły... Chyba to jednak nie jest manipulacja.... tak mi się wydaje.
Gruchają gołębie a to jest pewna informacja ,budowlanka będzie rozparcelowana .Tu nie tyle uczniowie biadolą co nauczyciele .
~ napisał(a):~ napisał(a):~Misiek napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Śmieszy mnie to choć nie jestem stroną. Skoro Starostwo zrobiło boisko w tym roku to raczej szkoły nie zamknie. A szkoły specjalnej nie przeniesie, bo nie ma tam warunków. Więc ktoś Wami manipuluje. Tak mi się wydaje.
Gruchają gołębie a to jest pewna informacja ,budowlanka będzie rozparcelowana .Tu nie tyle uczniowie biadolą co nauczyciele .
taaa...i to nauczyciele wcielili sie w uczniów ta fejsie np. , pozakłądali za nich konta i wyrazają opinie...
a wieść gruchnęła a gołebie gruchają...nie to słowo...:)
za słownikiem etymologicznym języka polskiego
1. ‘wydawać głos (o gołębiach, przenośnie o ludziach)’; 2. forma jednokrotna gruchnąć ‘zabrzmieć głośno, gwałtownie, huknąć’; ‘strzelić, wystrzelić’; ‘nagle, gwałtownie uderzyć, grzmotnąć; 3. ‘pójść, pobiec’.