~Koala napisał(a):~Michał napisał(a):~Koala napisał(a):~Michał napisał(a):~Koala napisał(a): I git, teraz pora na marszałka, potem na starostę...
a potem Ciebie na Aleje 1000-lecia.
Wiem, że to bolesne, ale musisz to dzielnie znieść :D
Szczerze to Ciebie na Tysiaclecia nie musze wcale znosić, odbiore z uśmiechem :D
A to dobrze wiedzieć, że już tam jesteś :) Powrotu do zdrowia życzę!
~ napisał(a):~Koala napisał(a):~Michał napisał(a):~Koala napisał(a):~Michał napisał(a):~Koala napisał(a): I git, teraz pora na marszałka, potem na starostę...
Szczerze to Ciebie na Tysiaclecia nie musze wcale znosić, odbiore z uśmiechem :D
Tylko jak Cie będą przyjmować to nie krzycz od wejścia "Kaczorek Akbar", uszanuj że są tam ludzie z nerwicą.
~wyborca napisał(a): No i zaczęło się miotła wymiata : teraz kolej na KGHM a potem nasze lokalne firmy czyli MZKGK , MPK , ZC Bolesławiec , ZEC , itp. Osiem lat wyczekiwań ma swoje prawa :)
MZGK i MPK to spółki miasta, a nie państwowe więc tu nie będzie zmian jesli prezydent nie zadecyduje. W Bolesławcu poleci tylko prezes (ZC) Zakładów Ceramicznych.
~Koala napisał(a):~ napisał(a):~Koala napisał(a):~Michał napisał(a):~Koala napisał(a):~Michał napisał(a):~Koala napisał(a): I git, teraz pora na marszałka, potem na starostę...
Tylko jak Cie będą przyjmować to nie krzycz od wejścia "Kaczorek Akbar", uszanuj że są tam ludzie z nerwicą.
Wyzdrowiejesz, zmienisz zdanie :)
~Koala napisał(a): I git, teraz pora na maraszałka, potem na starostę...