W nowym mieszkaniu wilgoć jest strasznie duża, każdego ranka czynność polegająca na zbieraniu wody z okien to standard...zwykłe pochłaniacze zawodzą, rozwiązaniem jest wietrzenie mieszkania ale tylko w nocy kiedy przestają już palić czym popadnie. Niestety, wietrzenie o każdej porze mieszkania o każdej porze nie wchodzi w rachubę bo to co wleci z zewnątrz powoduje jeszcze gorsze skutki a ludzie palą czym się da....na ile skuteczny jest w takim razie elektryczny osuszacz ?
Wilgoć w nowym mieszkaniu? To zapewne za wcześnie się wprowadziłeś, trzeba było poczekać aż wyschną ściany a jak ci się spieszyło to pozostaje grzanie na maksa i wietrzenie!
mam siwe włosy to chyba od wilgoci i grzyba na ścianach. człowieku odsuń meble od ściany ,zacznij palić non stop i wietrzyć chałupę innego wyjścia niema .a przede wszystkim wentylacja/
Musisz postawić kilka pochłaniaczy, miałem to u siebie i prawie w 100% pozbyłem się wilgoci. Oczywiście należy ogrzewać mieszkanie i wietrzyć, tak jak to ktoś opisał wcześniej.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.