falco napisał(a): każdy dzień w którym czytam o tym jaką ''miłością '' Polacy pałają do pisilanderów uważam za udany ...
:D
falco napisał(a):~~ napisał(a):falco napisał(a): porównujesz pijaka do wariata?
Porownuje Prezydenta do Ministra Obrony.
obecnie nie mamy ani jednego ani drugiego :D
jeden powinien ''rezydować '' w Tworkach drugi w Licheniu :D
nic nie porównujesz ;)
~~San Escobar napisał(a): cały ten pisowski nierząd zniszczy Polskość we wszystkich możliwych aspektach
w biały dzień przy aprobacie pislamistów :(
~~ napisał(a):falco napisał(a):~~ napisał(a):falco napisał(a): ;)
A Kwasniewski gdzie powinien byc po Charkowie.
co ty tu próbujesz ''udowodnić ''?
naprawdę nie dostrzegasz różnic?...jesteś tak ''zabetonowany''?
ale ok .
uważam że Kwaśniewski powinien być skierowany do AA
naraził na szwank wizerunek państwa i swój własny ...
to napisz mi gdzie w takim razie widzisz Maciara?
narażenie bezpieczeństwa państwa ,jego obronności ,jego agentów i ich rodzin ...
widzisz różnice?...czy nadal nie?
a może idzmy dalej ...gdzie powinien wylądować ktoś kto powiedział słynne już słowa ''spieprzaj dziadu'' :D
jesteś pewien że na Wawelu? :D
Dopisane 18.04.2017r. o godz. 10:43:~~ napisał(a):falco napisał(a): każdy dzień w którym czytam o tym jaką ''miłością '' Polacy pałają do pisilanderów uważam za udany ...
Kazdy ma taki powod do tego, aby dzien byl udany, na jaki zasluguje.
no i jak nie uznać tego dnia za już udany ?
zrobiłem sobie wolne i teraz to :D
''Koalicja PO-Nowoczesna-PSL to faworyt nadchodzących wyborów parlamentarnych – wynika z sondażu przeprowadzonego przez IBRIS dla „Faktu” i Radia Zet. Według respondentów spore szanse ma mieć także nowa partia opozycyjna, która również zdetronizuje PiS.''
na pohybel pislanderom i ich KC z Nowogrodzkiej :D
falco napisał(a):~~ napisał(a):falco napisał(a):~~ napisał(a):falco napisał(a): ;)
A Kwasniewski gdzie powinien byc po Charkowie.
co ty tu próbujesz ''udowodnić ''?
naprawdę nie dostrzegasz różnic?...jesteś tak ''zabetonowany''?
ale ok .
uważam że Kwaśniewski powinien być skierowany do AA
naraził na szwank wizerunek państwa i swój własny ...
to napisz mi gdzie w takim razie widzisz Maciara?
narażenie bezpieczeństwa państwa ,jego obronności ,jego agentów i ich rodzin ...
widzisz różnice?...czy nadal nie?
a może idzmy dalej ...gdzie powinien wylądować ktoś kto powiedział słynne już słowa ''spieprzaj dziadu'' :D
jesteś pewien że na Wawelu? :D Dopisane 18.04.2017r. o godz. 10:43:~~ napisał(a):falco napisał(a): każdy dzień w którym czytam o tym jaką ''miłością '' Polacy pałają do pisilanderów uważam za udany ...
Kazdy ma taki powod do tego, aby dzien byl udany, na jaki zasluguje.
no i jak nie uznać tego dnia za już udany ?
zrobiłem sobie wolne i teraz to :D
''Koalicja PO-Nowoczesna-PSL to faworyt nadchodzących wyborów parlamentarnych – wynika z sondażu przeprowadzonego przez IBRIS dla „Faktu” i Radia Zet. Według respondentów spore szanse ma mieć także nowa partia opozycyjna, która również zdetronizuje PiS.''
na pohybel pislanderom i ich KC z Nowogrodzkiej :D
Jestem pewien, ze po nastepnych wyborach PIS bedzie rzadzic samodzielnie, i to z wieksza przewaga poslow niz w obecym Sejmie. (dzieki takim i podobnym jak ty)
Komorowski nie przejechal na pasach zakonnicy w ciazy, a jednak przegral.