~~yzrejikswoktolz napisał(a): Do San Escobara Antypisowca ,wstydzić powinna się nasza kochana ziemia Polska ze pozwala czerpiacemu wyłącznie wiedzę i przykłady z TVN24 po sobie stąpać .
Kolejny pajac mamony , tym razem we Francji. To bez znaczenia.
Jakiś rok temu miałem jeszcze nadzieję , że Pis będzie antidotum na osiem straconych lat pod władzą POpaprańców , ale stwierdzenia Konrada warto wysłuchać , bo facet mówi jak jest :
Dodać należy jeszcze , jako minus dla Pisu co następuje :
- przymus szczepień na HPV ,
- podpisana CETA ,
- obecność obcych wojsk okupacyjnych ,
- próba wprowadzenia do środowiska GMO ,
- nepotyzm ,
... to ja wysiadam . Kląć nie będę na PIS , ale mam wielką ochotę.
Quwa jego mać.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~yzrejikswoktolz niezalogowany 28 kwietnia 2017r. o 8:31
Podano śniadanie dla Antypisowcow ,Największy Dedektyw Kraju TVN24 wykrył następne "TRAGICZNE!!!!!" przestępstwo Samochód pani Zalewskiej zaparkowano nieprawidłowo Smacznego .
~~MAO PIS DA niezalogowany 28 kwietnia 2017r. o 8:35
~~yzrejikswoktolz napisał(a): Podano śniadanie dla Antypisowcow ,Największy Dedektyw Kraju TVN24 wykrył następne "TRAGICZNE!!!!!" przestępstwo Samochód pani Zalewskiej zaparkowano nieprawidłowo Smacznego .
pis to banda szkodników, zadufańców. większość pisowców ma przepisy i bezpieczeństwo innych za nic.
~~yzrejikswoktolz niezalogowany 28 kwietnia 2017r. o 8:50
Panie lub Pani Rejczel nie trzeba być mędrcem by nie zauważyć jak podzieleni są Polacy ,lecz w odwrotosci do Pana/Pani winę przypisuje wszystkim rządzącym , tym przed i obecnym .Oczywiste jest dla każdego obywatela naszego kraju obserwować i analizować poczynania rządzących przekazywane przez Media w najbardziej uczciwy sposób , i tu mam problem jakie Media są dziś uczciwe?? ,a za wszystko ponosi winę PiS.
~~yzrejikswoktolz niezalogowany 28 kwietnia 2017r. o 9:08
Ho ho ho się Pan MAO PiS DA wysilił , a jak się nazywają opozycjoniści ???
Do Pańskiej świadomości zasilanej energia TVN24 nie bronię PiS-u ani innych organizacji politycznych w odwrotności do pana ,
Lecz po przeanalizowaniu programu obecnego rzadu na dłuższym dystansie pozbędziemy się złodziejstwa ,korupcji,oszustw podatkowych które niestety jako jedyne napędzają kasę Państwa .Chyba ze masz pan obawy należąc do jednej z grup wymienionych ,to zrozumiem.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.