Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~yzrejikswoktolz do incognito niezalogowany
7 maja 2017r. o 1:16
Tylko na tyle cię stać "Studencino" słabiutkie te odpowiedzi coś konkretnego byś napisał ,związane z tematem ,odbiegasz często od tematu ,jak się nie ma wiedzy na dany temat ,a chcesz zabłysnąć to musisz posiłkować się wiadomościami z TVN24 ,rzucasz tylko Słabiutkimi bez fundamentu tekstami .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dvpa niezalogowany
7 maja 2017r. o 3:59
~~yzrejikswoktolz do incognito napisał(a): Tylko na tyle cię stać "Studencino" słabiutkie te odpowiedzi coś konkretnego byś napisał ,związane z tematem ,odbiegasz często od tematu ,jak się nie ma wiedzy na dany temat ,a chcesz zabłysnąć to musisz posiłkować się wiadomościami z TVN24 ,rzucasz tylko Słabiutkimi bez fundamentu tekstami .

Złotkowski jaladreipyw .

~~ niezalogowany
7 maja 2017r. o 6:35
~~yzrejikswoktolz do incognito napisał(a): Tylko na tyle cię stać "Studencino" słabiutkie te odpowiedzi coś konkretnego byś napisał ,związane z tematem ,odbiegasz często od tematu ,jak się nie ma wiedzy na dany temat ,a chcesz zabłysnąć to musisz posiłkować się wiadomościami z TVN24 ,rzucasz tylko Słabiutkimi bez fundamentu tekstami .

Takie pytanie,myślisz że ludzie czerpią informacje tylko z TVN24? Jest internet, udzie z sobą rozmawiają ,słuchają radia jedyne prawdomówne media to obecne sprzyjające parti rządzącej?
Jak podawałem dowody na nieudolnośc obecnej władzy ,zaraz była zmiana tematu i na pytania jakoś nikt nie odpowiedział,tylko paru mądrych wklejało tekst z strony niezależna.pl , lub TVP zmieniając kierunek tematu.
Obejrzyj sobie wczorajsze wiadomości na TVP ,poziom manipulacji jest po prostu mistrzowski, informacje o marszu, nagły najazd na Francję (bo pretendent do urzędu ma swoje zdanie odnośnie sytuacji w Polsce ,co pokazuje jak myśli Europa o Polsce) , no i ostatnia rzecz, każdy wie kto naprawdę rządzi w Polsce, więc dlaczego prezes Kaczyński nie został premierem? bo źle się kojarzy większości Polaków, obawia sie porażki jak w 2007r?
~~yzrejikswoktolz niezalogowany
7 maja 2017r. o 8:54
Jeżeli dobrze przeczytasz ,to zrozumiesz o co mi chodzi z tym TVN24 ,moja teza odnosi się tylko i wyłącznie do osoby uzywajacej co wpis to inny pseudonim , a obecnie jest "Incognito" , każdy link wklejony przez tego osobnika pochodzenie ma zTVN24, jest to osobnik używający wulgaryzm w dyskusji , oraz promując swoją głupotę schodzi do pytań osobistych nic nie mających wspólnego z tematem obecnej dyskusji ,wystarczy przeczytać post osobnika Dvpa do mojego nazwiska .Pozdrawiam
Ps.Kazdy obywatel ma w kraju Demokratycznym prawo wypowiedzi swobodnej i nie obraźliwej , uważam ze Polska jest Demokratycznym Państwem i ma się dobrze , co do drugiego wątku Pretendent lub Kandydat na Prezydenta Francji Macron wypromował się takim stwierdzeniem o Polsce ,lecz on nie jest cała Europa .
Ostatni pański wątek o Jarosławie Kaczyńskim rok 2007 , i tu można użyć " Mądry głupiemu zawsze ustąpi ", nie był w stanie rządzić w Koalicji z Samobrona ,idea Kaczyńskiego daleko odbiegała od Sp.Andrzeja Leppera i Giertycha , oddał rząd tym którzy dzisiaj krzyczą na ulicach, by po ośmiu latach przygotowań jako wspaniały Strateg Polityczny odebrać im wszystko .
~~yzrejikswoktolz niezalogowany
7 maja 2017r. o 9:02
Pominąłem temat "Nieudolność obecnej władzy " ponieważ nie czytałem lub widziałem pańskich tzw Dowodów .
~~ niezalogowany
7 maja 2017r. o 9:22
~~yzrejikswoktolz napisał(a):

.Kazdy obywatel ma w kraju Demokratycznym prawo wypowiedzi swobodnej i nie obraźliwej .

To prawda Złotkowski ,ale gdzie jest napisane że może pieprzyć bez sensu każdym swoim wpisem.Tak jak robisz to ty.Pokarz mi ten przepis.
11445
PanM
7 maja 2017r. o 9:35
~~ napisał(a):
~~yzrejikswoktolz napisał(a):

.Kazdy obywatel ma w kraju Demokratycznym prawo wypowiedzi swobodnej i nie obraźliwej .

To prawda Złotkowski ,ale gdzie jest napisane że może pieprzyć bez sensu każdym swoim wpisem.Tak jak robisz to ty.Pokarz mi ten przepis.

Pominę merytoryczną część wpisów .Jednak osoba podpisująca się własnym nazwiskiem bierze na siebie odpowiedzialność za każdy post.
Tylda to taki zamaskowany tchórz , chętnie opluwający rozmówców w przekonaniu swojej anonimowości.
Tylda wykorzystuje cudze dobre intencje na rozładowanie własnych prostackich frustracji.
Tylda obrażająca rozmówców jest tchórzliwa , niepewna swoich racji , niezrównoważona emocjonalnie , nieodpowiedzialna i prostacka.

Dopisane 07.05.2017r. o godz. 09:35:

[img=1494142528_dtshvtv.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
9176
kc
7 maja 2017r. o 9:52
PanM napisał(a): Pominę merytoryczną część wpisów .Jednak osoba podpisująca się własnym nazwiskiem bierze na siebie odpowiedzialność za każdy post.
Tylda to taki zamaskowany tchórz , chętnie opluwający rozmówców w przekonaniu swojej anonimowości.
Tylda wykorzystuje cudze dobre intencje na rozładowanie własnych prostackich frustracji.
Tylda obrażająca rozmówców jest tchórzliwa , niepewna swoich racji , niezrównoważona emocjonalnie , nieodpowiedzialna i prostacka.

Wklejałeś zdjęcia rodziny innego forumowicza , które ukradłeś z facebooka bez ich zgody, podawałeś numer telefonu i piszesz o innych, że są niezrównoważeni emocjonalnie, nieodpowiedzialni i prostaccy. Spójrz w lustro.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza