Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 maja 2017r. o 1:04
~~ napisał(a):
"~Adaś : Podsumowanie dotychczasowych rządów PiS :

p. Berczyński – to ja wykończyłem caracale,
p. Zalewska – to ja wykończyłam edukację,
p. Ziobro – to ja wykończyłem niezawisłe sądy,
p. Macierewicz – to ja wykończyłem polską armię,
p. Radziwiłł – to ja wykończyłem in vitro i polskie szpitale,
p. Szyszko – to ja wykończyłem puszcze i polskie drzewa,
p. Waszczykowski – to ja wykończyłem pozycję Polski na arenie międzynarodowej,
p. Piotrowicz – to ja wykończyłem Trybunał Konstytucyjny,
p. Gliński – to ja wykończyłem Muzeum II Wojny Światowej,
p. Kurski – to ja wykończyłem TVP,
p. Rydzyk – to ja wykończyłem polski Kościół,
Podsumowanie:
p. Kaczyński – to ja wykończyłem Polskę i cały dorobek ostatnich 27 lat!!"

No ja nie jestem pismanem , lecz starym alkoholikiem ze zdrowym rozsądkiem między uszami i uważam , że ten cały qurwa Adaś z Onetu , albo Interii dostał tekst do publikacji ... i nie pozostało gościowi nic innego jak kliknąć .... ENTER

Jaki qurwa dorobek dwudziestu siedmiu lat ? Tylko i.diota Adaś może coś takiego kolportować.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
10 maja 2017r. o 4:58
~~koma napisał(a): Emiraty to nie jest normalne państwo - to związek prywatnych folwarków szejków naftowych, którzy nie są w stanie przeżreć swoich dochodów.

Udaj się do specjalisty ,bo indoktrynacja PiSowska całkowicie Ci wyłączyła myślenie.To skoro Emiraty nie są normalnym państwem to czym jest Polska, tu teraz przeżera sie kasę na pomniki Lecza i Smoleńskie, no i zapomniałeś o pani Pawłowicz,ta dopiero żre,ma baba spust.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,17149930.html?i=1
~~ niezalogowany
10 maja 2017r. o 5:55
https://www.nik.gov.pl/aktualnosci/panstwo-w-ktorym-nie-ma-podatkow.html
~~ niezalogowany
10 maja 2017r. o 6:17
~~ napisał(a):
"~Adaś : Podsumowanie dotychczasowych rządów PiS :

p. Berczyński – to ja wykończyłem caracale,
p. Zalewska – to ja wykończyłam edukację,
p. Ziobro – to ja wykończyłem niezawisłe sądy,
p. Macierewicz – to ja wykończyłem polską armię,
p. Radziwiłł – to ja wykończyłem in vitro i polskie szpitale,
p. Szyszko – to ja wykończyłem puszcze i polskie drzewa,
p. Waszczykowski – to ja wykończyłem pozycję Polski na arenie międzynarodowej,
p. Piotrowicz – to ja wykończyłem Trybunał Konstytucyjny,
p. Gliński – to ja wykończyłem Muzeum II Wojny Światowej,
p. Kurski – to ja wykończyłem TVP,
p. Rydzyk – to ja wykończyłem polski Kościół,
Podsumowanie:
p. Kaczyński – to ja wykończyłem Polskę i cały dorobek ostatnich 27 lat!!"

"Rząd PiS przedstawił wczoraj na forum ONZ raport o stanie praw człowieka w Polsce.

Państwa członkowskie ONZ wskazały Polsce co powinna zmienić, by poprawić przestrzeganie praw człowieka.
Wśród rekomendacji znalazły się m.in. wydrukowanie przez rząd PiS zaległych wyroków Trybunału Konstytucyjnego, odstąpienie od ograniczania niezależności mediów i sądownictwa, przeciwdziałanie dyskryminacji kobiet, w tym zapewnienie im realnego dostępu do zabiegu przerwania ciąży, walka z nasilającą się ksenofobią i rasizmem, a także wprowadzenie związków partnerskich.

W odpowiedzi na apel państw członkowskich rząd PiS zaczął opisywać program 500 złotych na niektóre dzieci.
Sojusznikiem Polski okazał się Watykan, który poparł brak możliwości formalizacji związków jednopłciowych przez Polki i Polaków."
~~Kradzież intelektualna!!! niezalogowany
10 maja 2017r. o 6:42
Zawsze należy podawać źródło i autora wypowiedzi.
Dziwie się, że tego nie przestrzegają, ba ... nie wymagaja, właściciele tegoż portalu!!!
To wpływa na negatywna opinie o
Was.
O tym, że nie eliminujecie słów wulgarnych i mowy nienawiści internautów, świadczy niezbicie o tym, że takie postępowanie a k c e p t u j e c i e, a przy tym rodzi sie uzasadnione przypuszczenie, że być może, nawet tak się dzieje z Państwa przyzwolenia a nawet inspiracji.
Przypominam, że tak jest od dawna i mimo czynionych uwag, z Państwa strony brak reakcji lub jest, ale wybiorcza i szczątkowa. W każdym razie niewystarczająca.

2900
#falco nieaktywny
10 maja 2017r. o 6:59
z drugą częścią wpisu zgadzam się całkowicie ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
10 maja 2017r. o 7:31
Jesli hejt, wulgaryzmy i nienawisc beda moderowane, to falco i panm nie skleca zadnego zdania.
~~San Escobar niezalogowany
10 maja 2017r. o 7:55
http://wiadomosci.wp.pl/beata-szydlo-hojnie-nagrodzila-antoniego-macierewicza-6121021288949889a

krec ..ć pisowskich oszołomskich szkodników !

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.