~~ napisał(a): Kolejny zmanipulowany burak!
Roczne wpływy GWybiórczej z reklam (głównie na państwowe zlecenia) za PO pokryłyby 70 lat kosztów nadawania TvTrwam i Radia Maryja!
Różnica? Michnik uprawiał antypolską propagandę za pieniądze moje - podatnika!
ProPolski Rydzyk utrzymuje media z żebraniny - DOBROWOLNYCH datków!
Rydzyk robi to DLA POLSKI: nie jest właścicielem ani TV trwam, ani RM - właścicielem jest warszawska prowincja Redemptorystów!
Michnik szkodząc Polsce nabija sobie PRYWATNĄ kabzę z pieniędzy podatnika.
Skąd o tym wyprane mózgi mają wiedzieć?
~~K l a m s t w o w powyższym wpisie /br napisał(a): Proszę zwrócić uwagę na to, że ponad 90 procent mediów nie jest w rękach Polaków ale n i e m c o w.
A więc proszę nie siać propagandy.
Te media są t y l k o i wylacznie polskojęzyczne. W interesie Polski w żadnym razie nie występują.
To jest oczywista oczywistość!
~~ napisał(a):
Może jestem zmanipulowany ale ja mogę się wyleczyc ,dla Twojego wypranego mózgu nie ma już ratunku, tylko przeszczep. Myślisz że piszą tylko czytelnicy Wyborczej i widzowie TVN, jest o wiele szerszy wybór który ja mam , Ty nie , czytasz i oglądasz tylko to co Ci kościół i Kaczyński każe i naiwnie w to wierzysz.
~~ napisał(a): "W opublikowanym niedawno przez Reporterów Bez Granic rankingu wolności mediów Polska spadła na dalekie, 54. miejsce.
Autorzy raportu alarmują, że polskie media publiczne są kontrolowane przez władzę, która podejmuje starania by podporządkować sobie także media prywatne.
Jak zwraca uwagę Polska The Times, Polska w rankingu uplasowała się za Haiti i Burkina Faso."
San Escobar kontra reszta świata.
~~Myśleć wam zabronili? napisał(a):~~ napisał(a):
Może jestem zmanipulowany ale ja mogę się wyleczyc ,dla Twojego wypranego mózgu nie ma już ratunku, tylko przeszczep. Myślisz że piszą tylko czytelnicy Wyborczej i widzowie TVN, jest o wiele szerszy wybór który ja mam , Ty nie , czytasz i oglądasz tylko to co Ci kościół i Kaczyński każe i naiwnie w to wierzysz.
Skąd wiesz co czytam i ogladam? Skąd wiesz, komu jestem posłuszna? Twoje łżemedia każą ci tak myśleć! Możesz się wyleczyć, ale NIE CHCESZ!
Nie podjąłeś polemiki z faktami, bo w oczywisty sposób udowadniają waszą niesamodzielność umysłową. A skoro ogarnęła cię złość, gdy pokazałam prawdę, pozostało ci sypnąć w oczy piaskiem i opluć koleżankę z piaskownicy!
Ale to ty jesteś w piaskownicy, ja dawno z niej wyrosłam!