Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~yzrejikswoktolz do incognito niezalogowany
12 maja 2017r. o 22:52
Musiałem ci pajacyku chyba w twym zas..........m życiu krzywdę wyrządzić , agresorku malutki ,cóż lepiej być Analfabetą spełnionym niż biednym pismakiem z pustymi kieszeniami , cóż zmienię dla wyksztauciucha "potrafisz odczytać i zrozumieć " , jeżeli oceniasz mój poziom intelektualny do przedszkolaków ,wiec zostaną Geniuszami w wieku dorosłym , w moim wieku nie inwestuje się w naukę tylko korzysta z życia , cóż Incognito ucz się odemnie bo wiecznie żył nie będę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12 maja 2017r. o 23:03
Nie do końca nieznany osobniku zrozumiałem twą wypowiedz " Jurek ,wygrana kasę przekaz bratu ,Spłacił wreszcie ten dług ?"
Jak mnie tak dobrze znasz, to wiesz ze mam kilku Braci ,poproszę o dalsze wskazówki .
~~ niezalogowany
12 maja 2017r. o 23:57
i podniosła jego perspektywę z negatywnej do stabilnej

Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/polska/news-agencja-moody-s-oglosila-rating-dla-polski,nId,2393389#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
~~ niezalogowany
12 maja 2017r. o 23:59
falco napisał(a):

nadchodzi kres prezesika a wtedy kto wie ?

:D

ty zasnąć durny jełopie nie potrafisz bez marzeń o prezesiku?
~~ niezalogowany
13 maja 2017r. o 3:59
~~yzrejikswoktolz do incognito napisał(a): Nie do końca nieznany osobniku zrozumiałem twą wypowiedz " Jurek ,wygrana kasę przekaz bratu ,Spłacił wreszcie ten dług ?"
Jak mnie tak dobrze znasz, to wiesz ze mam kilku Braci ,poproszę o dalsze wskazówki .

,,Jurek,wygraną kasę przekaż bratu .Spłacił wreszcie ten dług?'' ,tak to jest w oryginale.

13 maja 2017r. o 6:55
Jaki dług ? Jaka wygrana ? Któremu bratu ? , wypisujesz jakieś bzdury .
Nie jestem instytucja Charytatywna , lub inaczej przestałem nią być .
~~ niezalogowany
13 maja 2017r. o 6:59

jaladreipS

2900
#falco nieaktywny
13 maja 2017r. o 7:23
~~ napisał(a):
falco napisał(a):

nadchodzi kres prezesika a wtedy kto wie ?

:D

ty zasnąć durny jełopie nie potrafisz bez marzeń o prezesiku?

kto tu bez kogo ''durny jełopie'' nie może zasnąć ?
bo jak widać ty bardziej potrzebujesz ukojenia przed snem ...
plakacik ci na dzień dobry ''zadedykuję '' :D [img=1494653011_p7uzngm.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.