falco napisał(a):gover napisał(a):falco napisał(a): znasz treść?
Znam.
jakiś "cytacik"? :D
~Jezierskiego napisał(a): Godzina 2215 dzisiaj niedziela rozlega się głośne pukanie do drzwi. Myślimy kto to może być. Ignorujemy ze względu na porę. Potem drugi i trzeci raz po sobie bardzo głośno budzi nam małe dziecko które zaczyna płakać. Sprawdzam i otwieram drzwi aby przestali pokaż a tam dwaj ministranci. Szeptem powiedziałem ze mamy małe dziecko bo nie chciałem rozbudzić całkowicie dziecka.
To jest według mnie sporo za późno na jakiekolwiek wizyty, nawet duszpasterskie!
~ napisał(a): Panie autorze tekstu. Jest pan hipokrytą zapraszając, jak co roku, do niby niewinnej dyskusji w założonym temacie a faktycznie rozmyślnie prowokując do niewybrednych hejtów wobec kościoła katolickiego i wizyt duszpasterskich do których zobowiązuje proboszczów Kodeks Prawa kanonicznego ( -kan. 529 §1).
Używa pan podpuchy rodem z PRL-u goniąc za niedoścignionym autorytetem szelmostwa - J.Urbanem.
~Jezierskiego napisał(a): Godzina 2215 dzisiaj niedziela rozlega się głośne pukanie do drzwi. Myślimy kto to może być. Ignorujemy ze względu na porę. Potem drugi i trzeci raz po sobie bardzo głośno budzi nam małe dziecko które zaczyna płakać. Sprawdzam i otwieram drzwi aby przestali pokaż a tam dwaj ministranci. Szeptem powiedziałem ze mamy małe dziecko bo nie chciałem rozbudzić całkowicie dziecka.
To jest według mnie sporo za późno na jakiekolwiek wizyty, nawet duszpasterskie!
gover napisał(a):falco napisał(a):gover napisał(a):falco napisał(a): znasz treść?
Znam.
Zacytuj, gdzie byl Twoj Ojciec, po ktorej stronie koksiaka.
~ napisał(a):~Jezierskiego napisał(a): Godzina 2215 dzisiaj niedziela rozlega się głośne pukanie do drzwi. Myślimy kto to może być. Ignorujemy ze względu na porę. Potem drugi i trzeci raz po sobie bardzo głośno budzi nam małe dziecko które zaczyna płakać. Sprawdzam i otwieram drzwi aby przestali pokaż a tam dwaj ministranci. Szeptem powiedziałem ze mamy małe dziecko bo nie chciałem rozbudzić całkowicie dziecka.
żalisz się nam, czy miałeś cojones i powiedziałeś to dobrodziejowi?
falco napisał(a): hehehe...
falco napisał(a):gover napisał(a):falco napisał(a): znasz treść?
Znam.