~ napisał(a): Relich dostanie dyscyplinarkę, szef go zwolni! To pewne! Ksiądz mi tak mówił jak był u mnie po kolędzie, on wie najlepiej. ;Ten ksiądz to jakaś pierdoła, zamiast zajmować się sprawami ducha zajmuje się plotami. Nie wpuszczać takiego bo nigdy nie wiadomo co wyniesie z plotek twojej i sąsiadów rodziny. Ja bym się bała takiego.
~ napisał(a):~ napisał(a): Relich dostanie dyscyplinarkę, szef go zwolni! To pewne! Ksiądz mi tak mówił jak był u mnie po kolędzie, on wie najlepiej. ;(
Dawno powinni go wy........ć.
~megi napisał(a): Co wy się tak pastwicie nad tym Relichem? Nie znacie okoliczności wypadku , a już go osądzacie. Mam wrażenie, że ktoś nie może zdzierżyć, że został wybrany na kolejną kadencję, i że w ogóle to został burmistrzem. Pewien pan wyjątkowo nie darzy go sympatią - konkurent w wyborach? Najczęściej poruszany temat na tym forum dotyczy Pana Relicha. A to za dużo zarabia, a to dał sobie podwyżkę , a to komuś podpadł
Sam się nie wybrał na burmistrza.
Zaznaczam, że nie jest moja rodziną, nie jestem zatrudniona w Urzędzie Gminy w Nowogrodżcu i jakimkolwiek urzędzie, bo zostanę zasypana oskarżeniami o jakieś koligacje rodzinne lub zawodowe. Ludzie opamiętajcie się
~życzliwa napisał(a): Dziwi mnie fakt że Pan Burmistrz sam milczy w tej sprawie jako że został wybrany przez nas wyborców to winien jest nam szacunek i powinien sam się wypowiedzieć i odnieść się do tej sytuacji.Jego milczenie stwarza okazję do tworzenia różnych teorii i rzuca złe światło na to całe zamieszanie.