PanM napisał(a): ...
Ten fakt dowodzi żę motorem ewolucji jest potrzeba przystosowania i zmiany zdobywania pokarmu.
~Do Pana M napisał(a): Stop. A Pan, to jest twór Boga czy ewolucji bo zachodze w głowę?
PanM napisał(a):~Do Pana M napisał(a): Stop. A Pan, to jest twór Boga czy ewolucji bo zachodze w głowę?
Mimo słusznego wieku żyje moja matka.
Zapytałem i ona mnie zapewnia że zrobiła to z moim ojcem.Komu mam wierzyć? .Matce czy autorom Biblii ? Znam tylko jeden taki przypadek i to nie jest pewna informacja .Ponoć proroka zrodziła kobieta ale jej mąż nie był ojcem.Brzmi to dosyć irracjonalnie dla religii głoszącej że rodzina jest najważniejsza i jedno z jej głównych przykazań brzmi " nie pożądaj żony bliźniego swego " .
A może to pra pra pra in vitro ?
PanM napisał(a):~Do Pana M napisał(a): Stop. A Pan, to jest twór Boga czy ewolucji bo zachodze w głowę?
Mimo słusznego wieku żyje moja matka.
Zapytałem i ona mnie zapewnia że zrobiła to z moim ojcem.Komu mam wierzyć? .Matce czy autorom Biblii ? Znam tylko jeden taki przypadek i to nie jest pewna informacja .Ponoć proroka zrodziła kobieta ale jej mąż nie był ojcem.Brzmi to dosyć irracjonalnie dla religii głoszącej że rodzina jest najważniejsza i jedno z jej głównych przykazań brzmi " nie pożądaj żony bliźniego swego " .
A może to pra pra pra in vitro ?
~Do Pana M napisał(a): Czyli co? Ewolucja. Tak myślałem. A więc - nie jest Pan doskonały - czyli taki na chwile obecna, wtaroj sort. Co z Pana dalej wyniknie nie wiadomo. Proces ewolucji przecież trwa dalej. Może szczur?