Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gwałtowny spadek wartości złotego
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 12:21
a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10895
#bitek.pl nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 12:30
Januszku Petru :-)

serwis notebooków - www.bitek.pl
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 13:59
bitek.pl napisał(a): Dawno nie byłem w Katarze... Jak będę się wybierać zatankuje tutaj, do pełna żeby tam nie przepłacać. :-)

[...] tam po podwyżce litr napędu kosztuje1,30.zł więc nie tankuj tutaj.

Zmoderowano 16.01.2016 godz.20:06 - powód: wyzywanie (moderator)
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 14:51
bitek.pl napisał(a): Januszku Petru :-)

oj nie... :)
on tylko wykorzystuje ''masy''
fakt jednak chyba niezaprzeczalny że robi to umiejętnie i z pewnym uporem a to widać skutkuje w poparciu ...

ja już dawno wyzbyłem się złudzeń że dożyję takiego polityka , któremu mógłbym zaufać :)

popatrz na obecną postawę Millera
przecież on gotów jest teraz wstąpić do PiS-u ;)

czytam teraz sobie dosyć obszerny artykuł o socjotechnice i widzę jak malutkim trybikiem jestem ja czy kto inny w tym ''mechanizmie''

10895
#bitek.pl nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 14:54
Miller dla koryta zostałby nawet spikerem w Radio Maryja :-)
Już był w samoobronie... Taka jest polska lewica, liczy się wyłącznie koryto.

serwis notebooków - www.bitek.pl
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 15:07
:D
masz rację ...

mogę krótką wstawkę?...ot tak ;) nawiązując do tego co czytam a co dotyczy chyba wszystkich ...

(...)''Najprostszym przykładem jest „meldowanie się” przez Facebook w konkretnych miejscach i tworzenie swojej mapy lokalizacji, w których się było… Wiele włamań do mieszkań, albo gorszych przypadków naruszenia czyichś osobistych przestrzeni było spowodowane wykorzystaniem takich informacji przez kogoś, kto nas obserwował i czekał na moment, w którym będzie mógł przeprowadzić atak. W przypadku Facebooka i innych popularnych serwisów, w których „warto być” zgadzamy się na zasady tam panujące i płacimy za to niemałe koszty. Tylko pozornie nasza obecność w nich jest dla nas „za free”. Płacimy za to ogromną cenę, cenę naszej prywatności i bezpieczeństwa.

(...)''
telefony ,smartfony, tablety....
fb czy inne twittery...
you tube ...
osaczają nas z każdej strony a ja mam sam jeszcze ufać politykowi?

to tak jak świadomie położyć ''klejnoty'' pod jadący pośpieszny... ;)

Dopisane 16.01.2016r. o godz. 15:07:

no ...na razie :)

pewne obowiązki....

pozdrawiam :)

~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 15:17
falco napisał(a): a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...

kazdy chce. ale prolem w tym, że taki Petru czy Schetyna sprzeda Polaków i tych wszystkich, których teraz wykorzystuje i wyprowadza na ulicę za 1 stanowisko w brukseli, tak jak to zrobił tusk.
czasem mam wrażenie, ze bruksela wpieprza się w nasze sprawy bardziej niż ruski za komuny. od razu widać,że ten rating to odpowiedz za wprowadzenie podatku od marketów. Taki market sprowadza tanie buble z chin sprzedaje w polsce a zysk idzie do zagranicznej sieci handlowej. Jak ktoś myśli, że unia nas przyjęła aby nam pomóc to jest naiwny. Mają z nas tanią siłę roboczą i rynek zbytu. Dlatego trzeba w miarę możliwości wspierać to co Polskie i nie dać się skłócić jakiemuś petru czy schetynie . Jak dotąd oni i PO zbuntowali przeciw sobie więcej Polaków niż Kaczyński i Macierewicz.
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 16:27
~ napisał(a):
falco napisał(a): a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...

kazdy chce. ale prolem w tym, że taki Petru czy Schetyna sprzeda Polaków i tych wszystkich, których teraz wykorzystuje i wyprowadza na ulicę za 1 stanowisko w brukseli, tak jak to zrobił tusk.
czasem mam wrażenie, ze bruksela wpieprza się w nasze sprawy bardziej niż ruski za komuny. od razu widać,że ten rating to odpowiedz za wprowadzenie podatku od marketów. Taki market sprowadza tanie buble z chin sprzedaje w polsce a zysk idzie do zagranicznej sieci handlowej. Jak ktoś myśli, że unia nas przyjęła aby nam pomóc to jest naiwny. Mają z nas tanią siłę roboczą i rynek zbytu. Dlatego trzeba w miarę możliwości wspierać to co Polskie i nie dać się skłócić jakiemuś petru czy schetynie . Jak dotąd oni i PO zbuntowali przeciw sobie więcej Polaków niż Kaczyński i Macierewicz.

Chory ...ze odwal się od Petru :P :P :P

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza