bitek.pl napisał(a): Dawno nie byłem w Katarze... Jak będę się wybierać zatankuje tutaj, do pełna żeby tam nie przepłacać. :-)
bitek.pl napisał(a): Januszku Petru :-)
falco napisał(a): a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...
~ napisał(a):falco napisał(a): a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...
kazdy chce. ale prolem w tym, że taki Petru czy Schetyna sprzeda Polaków i tych wszystkich, których teraz wykorzystuje i wyprowadza na ulicę za 1 stanowisko w brukseli, tak jak to zrobił tusk.
czasem mam wrażenie, ze bruksela wpieprza się w nasze sprawy bardziej niż ruski za komuny. od razu widać,że ten rating to odpowiedz za wprowadzenie podatku od marketów. Taki market sprowadza tanie buble z chin sprzedaje w polsce a zysk idzie do zagranicznej sieci handlowej. Jak ktoś myśli, że unia nas przyjęła aby nam pomóc to jest naiwny. Mają z nas tanią siłę roboczą i rynek zbytu. Dlatego trzeba w miarę możliwości wspierać to co Polskie i nie dać się skłócić jakiemuś petru czy schetynie . Jak dotąd oni i PO zbuntowali przeciw sobie więcej Polaków niż Kaczyński i Macierewicz.
Zastosowana autokorekta