Brawo! Jednego niebezpiecznego mniej na ulicy.. Szacun dla pana policjanta za dobrą pamięć... my faceci mamy pamięć wzrokową, co jak widać przydaje się w życiu. Ja jestem na plus za tym uczynkiem!!! Nie każdy pomyśli o tym, że praca w policji to 24 h na dobę takie drobne uczucie, że coś "zawsze wisi w powietrzu", a często daje dobre efekty...
~zażenowany policjant niezalogowany 6 lutego 2016r. o 8:20
Piekna postawa, ale...za tą marna wypłatę nawet bym się za nim nie obejrzał, nie ryzykował swoim zdrowiem i życiem, będąc w czasie wolnym od służby mimo tego, że rota mówi co innego.
Za swoje wzorowe zachowanie może dostanie 100zł nagrody, albo mocny uścisk dłoni swojego przełożonego.
Chcę zaznaczyć, że praca w Polcji jest strasznie odpowiedzialna co nie przekłada się na obecne warunki zatrudnienia w szczególności mam na myśli warunki płacowe, ale i nie tylko. Jest to bardzo szeroki temat i w kilku zdaniach nie da sie wszystkiego opowiedzieć co dzieje się w tej chorej "firmie".
Wina leży tylko i wyłącznie w poprzednich rządach, ale obawiam się, że i obecny skłąd nic z tym juz nie zrobi, a potrzeba tutaj bardzo dużych porządków.
Do zazenowany policjant. Przykro mi, ale Pan godzil się na takie warunki. Może Pan zrezygnować. Postawa Pana, że w czasie wolnym ... Pan by nie zareagował ...- zasmuca. Pan wobec tego sprzeniewierza się slubowaniu i w Policji nie powinien pracować. Z takimi osobami nie odbudujemy państwa po rządach komuny, postkomuny, PO i PSL - ponieważ zostawili: ch..,d... I kamieni kupę. Życzę wiec Panu "realizacji" na innym odcinku - z taką prezentowana mentalnościa. Powodzenia.
Do zazenowany policjant. Każda praca jest odpowiedzialna,więc nie ma co stękać. inni też tyrają za marne grosze ryzykując życie w pracy... choćby kierowca: o wypadek nie trudno, sprzedawca: może zostać napadnięty przez złodzieja, kominiarz: może spaść z dachu, pracownik socjalny: może zostać pobity przez niezadowolonego menela któremu chce pomóc itd, itp. Więc proszę nie marudzić...Chciałby pan za wykonywanie swych obowiązków dostać coś więcej niż uścisk ręki ? Dlaczego? Przecież pana obowiązki służbowe są obwarowane w przysiędze policjanta i za co ma być ta dodatkowa premia? Pan podjął się wykonywania pracy 24h na dobę, więc o co chodzi panu teraz? Pomimo wszystko pozdrawiam i życzę zdrowia.
Do zażenowany policjant wam to tylko w głowie łapówki woda i kur...ki. Ja wiem ze policjan złodziej i ku...a na jednym wozie jadą ale bez przesady jeśli psia pensja ci nie odpowiada zawsze mozesz robic za pełna michę psiego zarla!!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.