~ napisał(a): Do zażenowany policjant wam to tylko w głowie łapówki woda i kur...ki. ...Zajmij się czymś pozytywnym i nie pitol konusie.
~ napisał(a): Do zażenowany policjant wam to tylko w głowie łapówki woda i kur...ki. Ja wiem ze policjan złodziej i ku...a na jednym wozie jadą ale bez przesady jeśli psia pensja ci nie odpowiada zawsze mozesz robic za pełna michę psiego zarla!!!!
~ napisał(a): Do zażenowany policjant wam to tylko w głowie łapówki woda i kur...ki. Ja wiem ze policjan złodziej i ku...a na jednym wozie jadą ale bez przesady jeśli psia pensja ci nie odpowiada zawsze mozesz robic za pełna michę psiego zarla!!!!
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a): Do zażenowany policjant wam to tylko w głowie łapówki woda i kur...ki. Ja wiem ze policjan złodziej i ku...a na jednym wozie jadą ale bez przesady jeśli psia pensja ci nie odpowiada zawsze mozesz robic za pełna michę psiego zarla!!!!
Nie lubisz policji? Widocznie sam jesteś złodziejem lub szczylem co wariuje golfem i musi płacić mandaty za ...ne zachowanie na drodze... trochę szacunku dla innych ciulu.
~Koral napisał(a): (...) mam też totalnie złe doświadczenia z policjantami.Hehe, dobre... za kolegę to jak się domyślam żaden z ciebie mieć nie chce, ty o koledze "glinie" możesz pomarzyć :D
Wolę ich omijać dużym łukiem i niestety nie chcę mieć żadnego policjanta za kolegę (...)
~piotrek napisał(a):~Koral napisał(a): (...) mam też totalnie złe doświadczenia z policjantami.Hehe, dobre... za kolegę to jak się domyślam żaden z ciebie mieć nie chce, ty o koledze "glinie" możesz pomarzyć :D
Wolę ich omijać dużym łukiem i niestety nie chcę mieć żadnego policjanta za kolegę (...)