~ciekawe napisał(a): to Ty z tych pijanych ??? bo nie rozumiem stwierdzenia "polują na nas" ???tzn kogo ??? bo ja odbieram akcje policji w taki sposób że "polują" na tych pod wpływem alkoholu! a jak mają ich wyłapać ?? nie kontrolując nikogo ?!
Zastosowana autokorekta
ramaj napisał(a):~ciekawe napisał(a): to Ty z tych pijanych ??? bo nie rozumiem stwierdzenia "polują na nas" ???tzn kogo ??? bo ja odbieram akcje policji w taki sposób że "polują" na tych pod wpływem alkoholu! a jak mają ich wyłapać ?? nie kontrolując nikogo ?!
Nie może być tak,że jadący spokojnie człowiek traktowany jest jak potencjalny pijak.Zagoniony do kolejki i po odczekaniu poddawany upokarzającemu badaniu bo "może".
Czy za jakiś czas nie zaczną rewidować samochodów i nas bo może mamy coś nieprawomyślnego czy nielegalnego - ot tak bo "może".
Ciekawe w jakich krajach urządza się takie łapanki jak dzisiaj na Modłowej ?
ramaj napisał(a):ciesz się,że nie sprawdzali numery imei komórek kierowców i pasażerów~ciekawe napisał(a): to Ty z tych pijanych ??? bo nie rozumiem stwierdzenia "polują na nas" ???tzn kogo ??? bo ja odbieram akcje policji w taki sposób że "polują" na tych pod wpływem alkoholu! a jak mają ich wyłapać ?? nie kontrolując nikogo ?!
Nie może być tak,że jadący spokojnie człowiek traktowany jest jak potencjalny pijak.Zagoniony do kolejki i po odczekaniu poddawany upokarzającemu badaniu bo "może".
Czy za jakiś czas nie zaczną rewidować samochodów i nas bo może mamy coś nieprawomyślnego czy nielegalnego - ot tak bo "może".
Ciekawe w jakich krajach urządza się takie łapanki jak dzisiaj na Modłowej ?