Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): renegat...dal Ciebie to upokarzające ? To chyba jeździsz na podwójnym bo ja wcale nie czuje się upokorzony a mało tego - popieram takie akcje. Trzeba wyplewić tych jełopów, którzy w każdej chwili będąc na podwójnym mogą zabić niewinnego.
Zastosowana autokorekta
ramaj napisał(a):~ciekawe napisał(a): to Ty z tych pijanych ??? bo nie rozumiem stwierdzenia "polują na nas" ???tzn kogo ??? bo ja odbieram akcje policji w taki sposób że "polują" na tych pod wpływem alkoholu! a jak mają ich wyłapać ?? nie kontrolując nikogo ?!
Nie może być tak,że jadący spokojnie człowiek traktowany jest jak potencjalny pijak.Zagoniony do kolejki i po odczekaniu poddawany upokarzającemu badaniu bo "może".
Czy za jakiś czas nie zaczną rewidować samochodów i nas bo może mamy coś nieprawomyślnego czy nielegalnego - ot tak bo "może".
Ciekawe w jakich krajach urządza się takie łapanki jak dzisiaj na Modłowej ?
W każdym kraju policjant ma prawo w dowolnej chwili zatrzymać pojazd i sprawdzić czy kierujący nie jest pod wpływem alkoholu lub innego podobnie działającego środka. Były krzyk gdy wzrosła liczba radarów, nie poza granicami kraju a u nas. W skandynawii a szczególnie w Norwegii nasi kierowcy ostrzegają innych naszych rodaków żeby pamiętali żeby nie przekraczali dozwolonej prędkości, bo się nie wypłacą.
~kopol napisał(a): Jak najbardziej powinno sie sprawdzac trzezwosc kierowcow, i niema w tym nic dziwnego. a jak by ktos na krec a.... potracil dziecko to co??????A jakby potrącił dorosłego to co? Fioła jakiegoś macie ludzie z tym dzieckiem,wszędzie tylko dziecko i dziecko jako przykład,w czym smród lepszy od dorosłego? dorosłą osobę może potrącić wynika z twego wpisu byle dziecko nie,żenada,wkurza mnie to ,sorry
Piles nie jedz
ramaj napisał(a):~ciekawe napisał(a): to Ty z tych pijanych ??? bo nie rozumiem stwierdzenia "polują na nas" ???tzn kogo ??? bo ja odbieram akcje policji w taki sposób że "polują" na tych pod wpływem alkoholu! a jak mają ich wyłapać ?? nie kontrolując nikogo ?!
Nie może być tak,że jadący spokojnie człowiek traktowany jest jak potencjalny pijak.Zagoniony do kolejki i po odczekaniu poddawany upokarzającemu badaniu bo "może".
Czy za jakiś czas nie zaczną rewidować samochodów i nas bo może mamy coś nieprawomyślnego czy nielegalnego - ot tak bo "może".
Ciekawe w jakich krajach urządza się takie łapanki jak dzisiaj na Modłowej ?
~` napisał(a): przykład idzie z góry . jestem prokuratorem i mogę jeździć nawet na potrójnym gazie