sloneczko010981 napisał(a): A może romantyczna kolacja przygotowana przez Ciebie?Racja,czy koniecznie,trzeba gdzieś iść? Pyszna z afrodyzjakami kolacyjka i szczególnie słodkie pieszczoty i ja na ten przykład była bym w siódmym niebie,spróbuj tak ,no chyba ,że koniecznie musicie wyjść.za,,na
blues napisał(a):sloneczko010981 napisał(a): A może romantyczna kolacja przygotowana przez Ciebie?Racja,czy koniecznie,trzeba gdzieś iść? Pyszna z afrodyzjakami kolacyjka i szczególnie słodkie pieszczoty i ja na ten przykład była bym w siódmym niebie,spróbuj tak ,no chyba ,że koniecznie musicie wyjść.za,,na
DP napisał(a):chłe,chłe, ;) :D za,,,,,nablues napisał(a):sloneczko010981 napisał(a): A może romantyczna kolacja przygotowana przez Ciebie?Racja,czy koniecznie,trzeba gdzieś iść? Pyszna z afrodyzjakami kolacyjka i szczególnie słodkie pieszczoty i ja na ten przykład była bym w siódmym niebie,spróbuj tak ,no chyba ,że koniecznie musicie wyjść.za,,na
np. na dach bloku :) ssssssssssssssssssssssuper ;)
blues napisał(a):DP napisał(a):chłe,chłe, ;) :D za,,,,,nablues napisał(a):sloneczko010981 napisał(a): A może romantyczna kolacja przygotowana przez Ciebie?Racja,czy koniecznie,trzeba gdzieś iść? Pyszna z afrodyzjakami kolacyjka i szczególnie słodkie pieszczoty i ja na ten przykład była bym w siódmym niebie,spróbuj tak ,no chyba ,że koniecznie musicie wyjść.za,,na
DP napisał(a):blues napisał(a):DP napisał(a):chłe,chłe, ;) :D za,,,,,nablues napisał(a):sloneczko010981 napisał(a): A może romantyczna kolacja przygotowana przez Ciebie?Racja,czy koniecznie,trzeba gdzieś iść? Pyszna z afrodyzjakami kolacyjka i szczególnie słodkie pieszczoty i ja na ten przykład była bym w siódmym niebie,spróbuj tak ,no chyba ,że koniecznie musicie wyjść.za,,na
chłe??????????????????????
~TakiJeden napisał(a): Teraz moze byc zimno, w lecie jak najbardziej na sloneczko
DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a): Teraz moze byc zimno, w lecie jak najbardziej na sloneczko
liczy się kreatywność
ognicho jak ta lala i cieplunio :)
czy ja wszystko muszę jak na dłoni :> co?
~ napisał(a):DP napisał(a):~TakiJeden napisał(a): Teraz moze byc zimno, w lecie jak najbardziej na sloneczko
liczy się kreatywność
ognicho jak ta lala i cieplunio :)
czy ja wszystko muszę jak na dłoni :> co?
Haha ognicho na dachu :D. Straz pożarna na glowie i po romantyzmie :p. Dzieki za normalne opowiedzi. Co do propozycji zeby samemu zrobic kolacje to juz nie raz robilem i po prostu chcialbym wyjsc do fajnego miejsca. Rafaell, el pablo itp to wszystko obcykane i dlatego założyłem temat bo moze ktos powie o miejscu którego przypadkiem nie znam ;)