Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dołóż się do nagrody i pomóż złapać sadystę!
~- niezalogowany
18 marca 2016r. o 17:16
To tylko kwestia czasu, złapanie sprawcy; )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bo:) niezalogowany
18 marca 2016r. o 21:10
:)
~ niezalogowany
18 marca 2016r. o 22:27
Kilka dni temu głośno było o sprawie dziecka wyrwanego z łona matki. Przeżyło. Zostało zostawione na pastwę losu i umierało przez godzinę. Wszystko to działo się w szpitalu Świętej Rodziny! Sprawcy są znani.
Gdzież są Wasze głosy pełne oburzenia? Gdzie żądania śledztwa? Czy nie zatraciliście proporcji?
14593
#klucznick nieaktywny
19 marca 2016r. o 16:36
[img=1458376910_51jhgb4.jpg]

Dopisane 19.03.2016r. o godz. 16:36:

ja nigdy nie byłem głodny,nikt do mnie nie strzelał,żyje wolny bez łańcucha,i mam piękną budę,a dlaczego?bo mój kumpel klucznik dba o to :P [img=1458401761_5sdnht4.jpg]
~:) niezalogowany
19 marca 2016r. o 20:16
:)
~ niezalogowany
19 marca 2016r. o 22:40
~ napisał(a): Kilka dni temu głośno było o sprawie dziecka wyrwanego z łona matki. Przeżyło. Zostało zostawione na pastwę losu i umierało przez godzinę. Wszystko to działo się w szpitalu Świętej Rodziny! Sprawcy są znani.
Gdzież są Wasze głosy pełne oburzenia? Gdzie żądania śledztwa? Czy nie zatraciliście proporcji?
To zdecydowanie inny temat ,od tego są obrońcy życia poczętego i prokuratura, a nie obrońcy zwierząt ,załóż nowy temat, tam zgłaszaj swoje problemy .
7612
bax
19 marca 2016r. o 22:55
Ludzie po prostu" nie wytrzymują" i może stąd te żale ?...

Co do tematu,czy są jakieś dobre wieści? dziwne,że na wioskach wszyscy wszystko wiedzą,a tu co? wodę w usta nabrali ?...

Bez komentarza:(...
~ niezalogowany
20 marca 2016r. o 0:01
~ napisał(a): To zdecydowanie inny temat ,od tego są obrońcy życia poczętego i prokuratura, a nie obrońcy zwierząt ,załóż nowy temat, tam zgłaszaj swoje problemy .

O tym właśnie mówię. "Obrońcy zwierząt" są w stanie płakać nad każdą żabką przejechaną przez samochód, a nie zauważają krzywdy ludzkiej. Opanujcie się!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza