Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świetlica wiejska zamknięta dla strażaków
~widz niezalogowany
6 marca 2016r. o 10:39
Po to by nikt ich nie podglądal .. A jak tak chciały się chować to mogły sobie domówke zrobić u koleżanki z kołka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 marca 2016r. o 13:22
~widz napisał(a): Po to by nikt ich nie podglądal .. A jak tak chciały się chować to mogły sobie domówke zrobić u koleżanki z kołka

Te panie uważają mieszkańców za idiotów że tak prymitywnie się maskują ,mogły zgasić światło i po ciemku się bawić na pewno mniej rzucało by się w oczy.
~ niezalogowany
6 marca 2016r. o 19:03
~xyz napisał(a): To że Koło Gospodyń zrobiło sobie imprezkę to chwała im za kreatywność ,tylko po co cała ta maskarada z zasłanianiem okien papierami.

Chyba musiał odbywać się striptiz dla ubogich ,więc okna zasłoniły papierami żeby nie było przypadkowych widzów. ?? ??
~ niezalogowany
6 marca 2016r. o 19:06
Zgadzam się
~ niezalogowany
6 marca 2016r. o 19:18
Pani dyrektor Ośrodka Kultury. Ja nie wiem jak to nazwać. Kim Wy do cholery jesteście. To nie można było dać Strażakom klucze i po tym dochodzić formalności. Stało by się coś?. Strażak Ochotnik zostawia swoje mienie i leci ratować innych. Co się dzieje w tym Kraju ?. Administracja ,która ma mi służyć !!!! robi z nas poddanych. Administracja pracuje dla mnie i za moje pieniądze . Ani burmistrz ani żaden inny urzędnik nie udostępnia nam swojego tylko nasze - nam. Na tworzyliście przepisów w których sami się gubicie.
~Widz niezalogowany
6 marca 2016r. o 20:16
Teraz jest biadolenie że radna nie startowała na sołtysa ale niech ktoś też zaznaczy że przed wyborami na sołta odbywa się wcześniejsze zebranie na którym są wybierane osoby które będą startować na owego sołtysa a zaś ta pani radna nie została wybrana do wyborów dlatego nie startowała proste i logiczne
~ niezalogowany
6 marca 2016r. o 20:26
~Widz napisał(a): Teraz jest biadolenie że radna nie startowała na sołtysa ale niech ktoś też zaznaczy że przed wyborami na sołta odbywa się wcześniejsze zebranie na którym są wybierane osoby które będą startować na owego sołtysa a zaś ta pani radna nie została wybrana do wyborów dlatego nie startowała proste i logiczne

Radna nie była zainteresowana startowaniem na Sołtysa ponieważ ma swoje obowiązki ,odbyły się demokratyczne wybory które wygrał obecny Sołtys i jak na razie wypełnia swoje obowiązki bardzo dobrze.
~Xxx niezalogowany
6 marca 2016r. o 23:03
Co Wy wiecie o zabijaniu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza