~ napisał(a): Strazacy majà prawo w ciàgu roku do scisle okreslonej ilosci darmowego korzystania ze swietlicy ,wszystkie dodatkowe spotkania powinny byc opłacone.Gdzie jest problem ?Nie zapłacili nie zostali wpuszczeni.
~jan napisał(a):~ napisał(a): Strazacy majà prawo w ciàgu roku do scisle okreslonej ilosci darmowego korzystania ze swietlicy ,wszystkie dodatkowe spotkania powinny byc opłacone.Gdzie jest problem ?Nie zapłacili nie zostali wpuszczeni.
A czy limity na pożary wypadki itp. też maja ściśle określone? :>
~ napisał(a):~jan napisał(a):~ napisał(a): Strazacy majà prawo w ciàgu roku do scisle okreslonej ilosci darmowego korzystania ze swietlicy ,wszystkie dodatkowe spotkania powinny byc opłacone.Gdzie jest problem ?Nie zapłacili nie zostali wpuszczeni.
A czy limity na pożary wypadki itp. też maja ściśle określone? :>
Jakie limity ,strażacy nie mają ani jednego wolnego wstępu ,za wszystkie spotkania na sali zmuszeni są płacić .chyba 300zł ?? tak podawała pracownica GCK.
~bbb napisał(a): W Gminie Bolesławiec jak Wójt wybuduje Świetlicę Wiejską to przekazuje klucze Sołtysowi i mówi ,,żeby ta świetlica tętniła życiem '',natomiast Świetlica w Zebrzydowej tętni śmiercią ,ponieważ jest wynajmowana prawie tylko na Stypy.Oczywiście za wysoką opłatą.
~Papuga napisał(a):~bbb napisał(a): W Gminie Bolesławiec jak Wójt wybuduje Świetlicę Wiejską to przekazuje klucze Sołtysowi i mówi ,,żeby ta świetlica tętniła życiem '',natomiast Świetlica w Zebrzydowej tętni śmiercią ,ponieważ jest wynajmowana prawie tylko na Stypy.Oczywiście za wysoką opłatą.
Przecież znajduje się koło cmentarza, to czym ma tętnić? :P
~~217 napisał(a): A ja nie rozumiem ! Co się pozmieniało ,że organizacje pożytku publicznego nie moga korzystac ze świetlicy ? Do (brzydkie słowo) ... :P Czyja ta świetlica jest ! ?...Bo moim zdaniem jeśli to jest świetlica wiejska to decyduje rada sołecka a nie ktos wyzej....
Co tam się dzieje w tej Zebrzydowej ? Przez prawie 48 lat byłem mieszkańcem więc pytać mam się prawo tym bardziej ,ze pamiętam kiedy to Zebrzydowa była centrum gminy ! ..Pozdrawiam mieszkańców i dawnych sąsiadów .