Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znaczna podwyżka dla Roberta Relicha
~Podatnik niezalogowany
6 marca 2016r. o 10:43
~ napisał(a): Jak zarobił?

Policz sobie w prosty sposób przepracował 110 miesięcy razy 11400 zł = 1254000 (jeden milion dwieście pięćdziesiąt cztery tysiące zł ) nie licząc trzynastych pensji , nagród i delegacji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Maja niezalogowany
6 marca 2016r. o 14:00
Ktoś musi posprzątać ten syf co zostawili poprzednicy zawsze można wyprowadzić się gdzie indziej gdzie burmistrz zarobia 1000 zł i po sprawie skoro komuś tak przeszkadza tylko dziwne jeżeli jest Relich taki zły i to dlaczego wygrywa wybory i bank gdzie tyle pracował funkcjonował 8 cud świata
~ niezalogowany
6 marca 2016r. o 14:18
~Maja napisał(a): Ktoś musi posprzątać ten syf co zostawili poprzednicy zawsze można wyprowadzić się gdzie indziej gdzie burmistrz zarobia 1000 zł i po sprawie skoro komuś tak przeszkadza tylko dziwne jeżeli jest Relich taki zły i to dlaczego wygrywa wybory i bank gdzie tyle pracował funkcjonował 8 cud świata

Ciekawe co to za bank ,może przeniosę tam swoje oszczędności. Maja ty chyba jesteś 9 cudem gminy.
14593
#klucznick nieaktywny
6 marca 2016r. o 14:25
a kiedy będzie podwyżka wypłat pracowników fizycznych na strefie w Wykrotach ?? może rada by uchwaliła najpier podwyżki dla najbiedniejszych ??
~Maja niezalogowany
6 marca 2016r. o 14:54
Napewno jestem 9 cudem nie narzekam na burmistrza nie zazdroszczę jego pieniędzy nie musze pracować na strefie za 1000 zł umie sam za pracować na rodzinę i godnie żyć 1000 zl moge sobie w tygodniu spokojnie wydac na duperele bez obwiniania innych. Jak sobie pościelisz tak się wyspisz
11100
#Blackjack nieaktywny
6 marca 2016r. o 15:01
klucznick napisał(a): a kiedy będzie podwyżka wypłat pracowników fizycznych na strefie w Wykrotach ?? może rada by uchwaliła najpier podwyżki dla najbiedniejszych ??

To wina ludzi, że za tyle godzą się pracować. Jak firma cały czas ma jeleni którzy pracują za pół darmo to w życiu wypłat nie podniosą.
Też swego czasu szukałem pracy, masa ofert, za psie pieniądze, szukałem długo, ogłaszałem się, w międzyczasie podnosiłem kwalifikacje i wreszcie trafiłem na solidną firmę.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
14593
#klucznick nieaktywny
6 marca 2016r. o 15:05
Blackjack napisał(a):
klucznick napisał(a): a kiedy będzie podwyżka wypłat pracowników fizycznych na strefie w Wykrotach ?? może rada by uchwaliła najpier podwyżki dla najbiedniejszych ??

To wina ludzi, że za tyle godzą się pracować. Jak firma cały czas ma jeleni którzy pracują za pół darmo to w życiu wypłat nie podniosą.
Też swego czasu szukałem pracy, masa ofert, za psie pieniądze, szukałem długo, ogłaszałem się, w międzyczasie podnosiłem kwalifikacje i wreszcie trafiłem na solidną firmę.
awansowałeś z coliana do drukarni ??
11100
#Blackjack nieaktywny
6 marca 2016r. o 15:10
klucznick napisał(a):
Blackjack napisał(a):

awansowałeś z coliana do drukarni ??

Nie pracuje na strefie, tam się nie zarobi ;)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.