~ napisał(a): Jak zarobił?
~Maja napisał(a): Ktoś musi posprzątać ten syf co zostawili poprzednicy zawsze można wyprowadzić się gdzie indziej gdzie burmistrz zarobia 1000 zł i po sprawie skoro komuś tak przeszkadza tylko dziwne jeżeli jest Relich taki zły i to dlaczego wygrywa wybory i bank gdzie tyle pracował funkcjonował 8 cud świata
klucznick napisał(a): a kiedy będzie podwyżka wypłat pracowników fizycznych na strefie w Wykrotach ?? może rada by uchwaliła najpier podwyżki dla najbiedniejszych ??
Blackjack napisał(a):awansowałeś z coliana do drukarni ??klucznick napisał(a): a kiedy będzie podwyżka wypłat pracowników fizycznych na strefie w Wykrotach ?? może rada by uchwaliła najpier podwyżki dla najbiedniejszych ??
To wina ludzi, że za tyle godzą się pracować. Jak firma cały czas ma jeleni którzy pracują za pół darmo to w życiu wypłat nie podniosą.
Też swego czasu szukałem pracy, masa ofert, za psie pieniądze, szukałem długo, ogłaszałem się, w międzyczasie podnosiłem kwalifikacje i wreszcie trafiłem na solidną firmę.
klucznick napisał(a):Blackjack napisał(a):awansowałeś z coliana do drukarni ??klucznick napisał(a): a kiedy będzie podwyżka wypłat pracowników fizycznych na strefie w Wykrotach ?? może rada by uchwaliła najpier podwyżki dla najbiedniejszych ??
To wina ludzi, że za tyle godzą się pracować. Jak firma cały czas ma jeleni którzy pracują za pół darmo to w życiu wypłat nie podniosą.
Też swego czasu szukałem pracy, masa ofert, za psie pieniądze, szukałem długo, ogłaszałem się, w międzyczasie podnosiłem kwalifikacje i wreszcie trafiłem na solidną firmę.