~kaj napisał(a):~ napisał(a): - do Kaj-
robisz to co sprawia Ci radość to rób,nie dopuścili do "korytka"to boli I WYZYWAJ INNYCH OD PRZYDUPASÓW,a tak przy okazji uroda nie idzie w parze z rozumem...myślę o Tobie Kaju
Czyżby wielbicielka mojej urody.......O swoj rozum jestem spokojny
~ napisał(a):~kaj napisał(a):~ napisał(a): - do Kaj-
robisz to co sprawia Ci radość to rób,nie dopuścili do "korytka"to boli I WYZYWAJ INNYCH OD PRZYDUPASÓW,a tak przy okazji uroda nie idzie w parze z rozumem...myślę o Tobie Kaju
Czyżby wielbicielka mojej urody.......O swoj rozum jestem spokojny
I wszystko jasne "pięknisiu"stań przed lustrem bez kapelusza bo ci rozum przegrzewa....
emem napisał(a): Nagroda dla NavSim - gratulacje!!!!!a gdzie nagroda dla p.Joli instruktorki fitnes medalistki ,M.Europy,Dawida tez M.Europy, p.Soni .T niepełnosprawnej kobiety która zdobyła najwiekszy potencjał medali poza granicami kraju promując Bolesławiec o której az wrzało w mediach ze zdobyła Puchar Swiata, M.Swiata,M.Europy itd Wstyd i hanba. Gratulacje dla wybranych.......
pozostale hmmmm
~kropka46 napisał(a): Pragnę wyjaśnić p."kaj" że nie były to nominacje lecz nagrody.Prowadzaca UTW jest profesjonalną, lubiącą innych osobą i świetną liderka. A dla p."kaj" rada: proszę polubić siebie, będzie się żyło łatwiej!