Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
35-latek zaatakował 7-letniego chłopca idącego do szkoły
~Też mama niezalogowany
5 marca 2016r. o 9:53
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby... Mnóstwo dzieci bawi się na podwórkach bez opieki rodziców i wiem, że wiele z nich nie skończyło 7 lat. Więc gdyby tak porwał z podwórka, gdzie rodzice tylko zaglądają przez okno na swoje pociechy, to mogłoby się skończyć naprawdę źle...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 marca 2016r. o 9:53
a ja mam bron przy sobie
~Obiektywna niezalogowany
5 marca 2016r. o 9:56
Dobrze powiedziane PK, ciekawe czy huri też ma nieskazitelnie czyste myśli o których wspomniał, skoro sam chce niszczyć drugiego człowieka...? Wątpię... Dobrze, że tacy ludzie nie są sędziami..
~Ja niezalogowany
5 marca 2016r. o 9:57
To sie okaze czy jest psychicznie chory czy to tylko usprawiedliwianie bo ostatnio czesto się to zdarza ze zbrodnie tym tłumaczą. Nie broń go ze nic się nie stało bo planował zrobić coś złego. Chlopaki którzy zareagowali sami stwierdzili że tak scisnal dziecko ze zwymiotowalo wiec do czego dalej chciał doprowadzić wolę nie myśleć.
~Olci niezalogowany
5 marca 2016r. o 10:03
Tak się składa, że coraz więcej ludzi choruje psychicznie.. Takie czasy. Często taki człowiek nie jest świadomy co robi i nie można od razu go wrzucać do dołku, tym bardziej, że nic poważnego się nie stało. Jesteście okrutni.
14593
#klucznick nieaktywny
5 marca 2016r. o 12:03
z-a-j-e-b-a-ć s-k-ó-r-w-y-s-y-n-a prądem :P
~Ja niezalogowany
5 marca 2016r. o 14:42
Coraz częściej to tłumaczą sie chorobami psychicznymi zreszta daleko szukać - córka ktora zabiła matkę i schowała w szafie też sie wykrecala chorobą psychiczną i co wyszło? Kłamała. Poczekamy, zobaczymy.facet ogólnie zachowywał się dziwnie przecież więc możliwe że był nacpany a to nie będzie wytłumaczenie choroby psychicznej.
~:) niezalogowany
5 marca 2016r. o 14:44
No jeśli w grę wchodziły narkotyki tudzież inne używki to oczywiście nie ma tłumaczenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza