Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Galeria przy szpitalu - co, jak i kiedy?
~ niezalogowany
7 marca 2016r. o 22:05
Nareszcie może będzie w Bolesławcu porządny sklep z odzieżą sportową.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~znudzona niezalogowany
7 marca 2016r. o 22:15
Czyli nic ciekawego się nie szykuje, a tak się ostatnio zastanawiałam jadąc do szpitala co budują na tym moim dzikim parkingu :D i wkurzona byłam niezmiernie, że nie mogę "jak to zwykle robiłam" sobie tam zaparkować ;) ehs... kolejna galerka w której nic konkretnego nie będzie, już lepiej jak ten plac był parkingiem, teraz to będzie masakra jakaś zaparkować, na terenie szpitala nie ma miejsca, będą ludziska silno na ryneczku zwanym Manhattanem parkować ;)
~Ewa niezalogowany
7 marca 2016r. o 22:36
H&M i Deichman.Po co Polo☺
~ niezalogowany
7 marca 2016r. o 23:11
~- napisał(a): Robiłem zakupy na "Manhatanie". Kupcy twierdzą, że to dla nich konkurencja. Tez tak uważam. Potrzebne to było?

Jak dla mnie nasz "Manhatan" jest bezkonkurencyjny :) dalej będę tam robić zakupy :) Także drodzy sprzedawcy głowa do góry, kto robi u was zakupy ten będzie je robił :)
~Arni niezalogowany
8 marca 2016r. o 2:55
A mc Donald albo kfc nadal nie ma :(
~mdm niezalogowany
8 marca 2016r. o 6:18
Jak będzie Empik to księgarnię w rynku mogą powoli przerabiać na Wszystko za 5 zyla.
~STARY DOJARZ niezalogowany
8 marca 2016r. o 7:03
skąd wy bierzecie te pomysły?,przecież jaka firma wywali tam stragan nie decyduje nikt oprócz samej firmy,która alba chce mieć tu swoje stanowiska,albo nie.....do kogo te pretensję?inwestor proponuje powierzchnie handlową za daną kwotę i tyle co może zrobić.fakt że omijają nas te haemy,kejefsi,c i a,empiki i inne marki,które by się chciało,dlaczego? nie wiem,może chcieliby za darmo dzierżawić powierzchnię,a może po prostu się im to finansowo nie opłaca,bo to nie jest tak że jest miejsce i będą walić drzwiami i oknami .....najpierw robią obliczenia,symulację ,a potem decydują,a jak wiemy ,albo nie wiemy zarobki w naszym zacnym mieście są daleko odbiegające od rzeczywistych potrzeb nawet tych podstawowych,biorąc choćby głównego dostarczyciela pracy i wspaniałej płacy w naszym mieście jakim są zakłady ceramiczne.
~ niezalogowany
8 marca 2016r. o 8:03
dokładnie jak mówi przedmówca: to właściciel sieci sklepów a nie właściciel galerii decyduje gdzie ulokować swój sklep, nie bedzie HM i CA bo te firmy nie widza tu potencjału do zarobku i tyle....kiedy durne gimbusy to "zrozumiejo"????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza