~Tedi napisał(a): Te głupnik ty sie lepiej zajmij swoimi kumplami chamami z tirów!coś cię gryzie tołdi? :P jak jadę autostradą i mam zamiar wyprzedzać i widzę w lusterku bmw to wyjeżdzam na lewy pas z zamkniętymi oczyma bo wychodzą z założenia że bmw ma hamulce :P
~ja napisał(a): Co kuje w oczy jak sie niema BMW,gul ci chodzi jak widzisz bemke,tak jak widzę bemke to śmiech mnie ogarnia,a gul mi chodzi jak w-p-i-e-r-d-a-l-a-m ośmiorniczki i popijam 20 letnią whiski :P
~do szofer napisał(a): Stary kierowco kamaza od kosztów to sa ubezpieczenia po to sie je płaci. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy bmw i proponuje torun 2016 bedzie sie dzialo[/c
Do anonima...
Pomimo posiadania zawodowego prawa jazdy wszystkich kategorii od 1983 roku nigdy nie jeździłem Kamazem.
Wiem, że od kosztów ubezpieczenia to są firmy ubezpieczeniowe...
Właśnie przez "takich" jak ty oraz ten sprawca - to my wszyscy niewinni kierowcy musimy ponosić coraz to większe koszty ubezpieczeniowe...
Pozdrawiam wszystkich przepisowych użytkowników naszych dróg.
Ps: Co zaś tyczy "takich" posiadaczy proponuję aby zawsze mieli odwagę pójść do rodzin poszkodowanych osób, szpitala albo nie daj Boże pogrzeb ofiar ich skutków... !! ;(
klucznick napisał(a):,TE klucznik mam nadzieje ze kiedzs cie spotkam na drodze.~ja napisał(a): Co kuje w oczy jak sie niema BMW,gul ci chodzi jak widzisz bemke,tak jak widzę bemke to śmiech mnie ogarnia,a gul mi chodzi jak w-p-i-e-r-d-a-l-a-m ośmiorniczki i popijam 20 letnią whiski :P Dopisane 12.03.2016r. o godz. 15:25:
~ja napisał(a):mogę ci już dzisiaj wpierd-olić :Pklucznick napisał(a):,TE klucznik mam nadzieje ze kiedzs cie spotkam na drodze.~ja napisał(a): Co kuje w oczy jak sie niema BMW,gul ci chodzi jak widzisz bemke,tak jak widzę bemke to śmiech mnie ogarnia,a gul mi chodzi jak w-p-i-e-r-d-a-l-a-m ośmiorniczki i popijam 20 letnią whiski :P Dopisane 12.03.2016r. o godz. 15:25: