Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie wyrobił na zakręcie
11100
#Blackjack nieaktywny
11 marca 2016r. o 6:29
[email protected] napisał(a): Duze szcescie ze nikt nie zginol,apropo tym chodnikiem chodzi rano mnnustwo wiele osob jak i dzieci male do szkoly,co by bylo jak by tam ktos szedl,mozna pomyslec,ja sam przyczaje sie na tego kolesia z BMW 5 zielonym o nr.ZKL ktore moze spowodowac nieszczescie czyli tragedie,widzialem co potrafi robic na drodze gdzie jest pelno uczestnikuw ruchu.TO JEST MOJA CHWILA DOJDE GO BEZ NICZEGO !!!

Jak zobaczy te twoje byki, to sam umrze ze śmiechu.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ss niezalogowany
11 marca 2016r. o 13:13
Jak mnie śmieszą tacy ludzie,typu stare BMW,czy golf3,auta które nie mają nic wspólnego ze sportem. Najlepsze jest to,że z pewnością stracił prawo jazdy,takie są nowe przepisy,no i stał się pośmiewiskiem,a dodatkowo dużo pieniedzy na odszkodowanie,jeśli pani będzie się starać. Pamiętajmy,że auto tego typu,jakie mają,są w cenie złomu. Mądry osobnik,jeździ owszem,starym bmw,ale w stanie idealnym,nie wariując,tylko z pełną kulturą,takich ludzi można cenić. A ci co latają bokiem,jakimś złomem,to śmiech,dziewczyny nie patrzą na nich,więc żaden to szpan,wstyd.
~:D niezalogowany
11 marca 2016r. o 19:20
cwel i jego BMW :D
~!!!!! niezalogowany
11 marca 2016r. o 19:26
Sprawa karna i do odsiadki.
~ona niezalogowany
12 marca 2016r. o 10:49
Mam 58 lat i wybieram się dzisiaj moim BMW w trasę. Cholera, muszę uważać żebym za samo siedzenie w BMW po pysku nie dostała. Obijmordy powiedzcie gdzie będziecie to ominę to miejsce szerokim łukiem. Pozdrawiam wszystkich ROZSĄDNYCH kierowców BMW-szek
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 11:29
~ona napisał(a): Mam 58 lat i wybieram się dzisiaj moim BMW w trasę. Cholera, muszę uważać żebym za samo siedzenie w BMW po pysku nie dostała. Obijmordy powiedzcie gdzie będziecie to ominę to miejsce szerokim łukiem. Pozdrawiam wszystkich ROZSĄDNYCH kierowców BMW-szek
Z jednej strony patrząc,dobrze robisz,za jednego szczyla dostała byś po pysku Ty,ale z drugiej patrząc,purchawką zainteresował by się tylko imigrant ciapaty.Ale nie w celu ,o jakim piszesz.Ale ciapków u nas nie ma,nasi Ci nic nie zrobią,bądż spokojna.Choć byś najbardziej wypasioną betą jechała,czy nawet droższą bryką.
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 12:11
ONA taka Stara a taka p...a
14593
#klucznick nieaktywny
12 marca 2016r. o 12:40
nie ma tutaj co owijać g-ó-w-n-o w bawęłne gdyby w tym aucie siedziała moja żona z moim synkiem ,to już byś huju nie żył.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.