Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
11100
#Blackjack nieaktywny
11 marca 2016r. o 11:36
Ha, ha dobre. Ciekawe który z redaktorów kryje się za "Boletus" :)
Dopiero niby napisał pierwszy felieton, a już wiecie, że będzie pisał w każdy drugi piątek miesiąca. :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pecik niezalogowany
11 marca 2016r. o 11:43
Bo peło nie walczyło o władze, bo peło dało nam kase i wygodne zycie. Co Ci boletusie zdemolowano? Ale konkretnie, na swoim przykładzie. Tylko mi nie pisz ze nie masz wolnosci ( chyba ze siedzisz za polityke ). Popieram czyjąś opinię KOD- kwik świń oderwanych od koryta
~ niezalogowany
11 marca 2016r. o 11:44
A gdzie byłeś Boletusie jak PeŁo podnosiło Vat ?
Gdzie byłeś jak powołało "Swoich" sędziów trybunału ... byleby tylko zdążyć ?
Gdzie byłeś jak przy ośmiorniczkach radzili co by tu jeszcze zagarnąć?
Gdzie byłeś jak podnosili Zus ?
Gdzie byłeś jak kradli nasze pieniądze z Ofe ?

.... PeO przez 10 lat nam zabierało .. PiS nam jak na razie dał chociaż te 500+
~ niezalogowany
11 marca 2016r. o 11:46
Zapomniałam dopisać ... tak byłam lemingiem i głosowałam na PO i Bronka ale w 2015 roku przejrzałam na oczy.
~pecik niezalogowany
11 marca 2016r. o 11:48
Bo peło nie walczyło o władze, bo peło dało nam kase i wygodne zycie. Co Ci boletusie zdemolowano? Ale konkretnie, na swoim przykładzie. Tylko mi nie pisz ze nie masz wolnosci ( chyba ze siedzisz za polityke ). Popieram czyjąś opinię KOD- kwik świń oderwanych od koryta
10114
#alter nieaktywny
11 marca 2016r. o 11:51
Całkowity brak obiektywizmu autora, brak wiedzy o konstytucji. Autor dyletancko traktuje podstawy prawne, w ramach których trybunał konstytucyjny i prezes zobowiązany jest funkcjonować.

Autor wylewa żale, bo nie może się pogodzić z klęską wyborczą władzy ignorującej arogancko wcześniej społeczeństwo przez długie 8lat. I to zaledwie po kilku miesiącach rządzenia PIS. Autor reprezentuje nieliczną część społeczeństwa, którym jest także tzw.KOD.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~przemek niezalogowany
11 marca 2016r. o 11:52
Nie bądź prymitywny pecik. Zawsze są i będą koryta i zawsze jest kwik przy odrywaniu od nich. Jednak sposób dopychania się do nich jaki zademonstrował PIS to prawdziwe curiosum. Widać to gołym okiem. Nie udawaj ślepego
13054
#kajtek68 nieaktywny
11 marca 2016r. o 11:52
Witaj Boletus.
Ja pamiętam :)
Jak zwykle jesteś trochę zaKODowany ("Nazywam się Boletus. Boletus Boletus.") ;)
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza