Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
~Gosik niezalogowany
12 marca 2016r. o 3:00
Autora tych wypocin, perwersyjnie nazywanych felietonem, namawiam do założenia frakcji KOD w Bolesławcu. Zamiast gadać, a raczej bezsensownie klepać w klawiaturę, działaj realnie człowieku! Co prawda świń oderwanych od koryta w Bolesławcu raczej nie uświadczysz, celebrytów i pseudo dziennikarzy pokroju Lisa też nie ma, a i z tęczowym lewactwem też u nas cieniutko... Ale za to nie brakuje resortowych emerytów i byłych SB-ków, którzy stanowią trzon KOD-u. No i na lokalnych platformersów też można liczyć. Myślę, że i jakiś alimenciarz mający w d... własne dzieci by się znalazł, który mógłby pokierować bolesławieckim KOD-em. To co, robimy KOD w mieście? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KODziarze niezalogowany
12 marca 2016r. o 5:09
To hordy spod znaku bezpieki lub jak kto woli nowe "Urbanki". Nie tylko ja martwię się o bezpieczeństwo Prezydenta bo mam przed oczami groźby wariatów z KOD--u. Pisał wieszcz: - " Plwajmy na te skorupę i zstąpmy do glebi".
~Do Boletus czyli starego grzyba z rodzin niezalogowany
12 marca 2016r. o 5:29
Cały ten Twój artykuł jest: - tendencyjny, kłamliwy, zmanipulowany, pomawiajacy i oszczerczy. Zero przynajmniej - zarysu obiektywizmu. Tak więc krotko: - daj sobie siana. Zadam pytanie: - chcemy poznać Twoja przeszłość, czy piszesz tak ze strachu, czy na zamówienie? bo nikt przy zdrowych zmysłach nie da się nabrać na kodowskie plewy.
~Bolecnauta niezalogowany
12 marca 2016r. o 5:39
~KODziarze napisał(a): To hordy spod znaku bezpieki lub jak kto woli nowe "Urbanki". Nie tylko ja martwię się o bezpieczeństwo Prezydenta bo mam przed oczami groźby wariatów z KOD--u. Pisał wieszcz: - " Plwajmy na te skorupę i zstąpmy do glebi".

A ten prokurator z PiS co sądził opozycjonistów i teraz stanowi prawo,skąd jest?
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 6:04
"potrzebna jest czujność, bo diabeł nie śpi".

Egzorcyści potrzebni na gwałt.
~skorn niezalogowany
12 marca 2016r. o 6:32
~Bolecnauta napisał(a):
~KODziarze napisał(a): To hordy spod znaku bezpieki lub jak kto woli nowe "Urbanki". Nie tylko ja martwię się o bezpieczeństwo Prezydenta bo mam przed oczami groźby wariatów z KOD--u. Pisał wieszcz: - " Plwajmy na te skorupę i zstąpmy do glebi".

A ten prokurator z PiS co sądził opozycjonistów i teraz stanowi prawo,skąd jest?

Jak to skąd.To nasz człowiek ,Prawy i Sprawiedliwy.Głęboko zakonspirowany ,w mrocznych czasach stanu wojennego ,z narażeniem własnego życia walczył bezinteresownie o wolność i godność robotników i małorolnych chłopów.
~skorn niezalogowany
12 marca 2016r. o 6:32
~Bolecnauta napisał(a):

Jak to skąd.To nasz człowiek ,Prawy i Sprawiedliwy.Głęboko zakonspirowany ,w mrocznych czasach stanu wojennego ,z narażeniem własnego życia walczył bezinteresownie o wolność i godność robotników i małorolnych chłopów.
~bb niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:05
Mam nadzieję, że autor tego żałosnego tekstu czyta komentarze. Ja tylko dodam, że w "demokracji" zaproponowanej przez Tuska "a plu" moje dziecko musiało iść do szkoły jako pięcio i pół latek, zbierałam podpisy przeciwko temu, ale mieli mnie w dupie. Teraz rodzice mają wybór. Zazdroszczę im. To jest właśnie demokracja. I błagam nie publikujcie takich felietonów, bo i waszej strony nie będę już odwiedzała.
A jeszcze jedno wiecie ile Schetyna następny demokrata płaci za udział w pochodzie kodu???? Podobno stówę i jeszcze obiad.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.