~pol napisał(a): O nielegalnych imigrantach, nie wspomnę. Gdybyśmy mieli dalej PO .Nowoczesną i inne podobne indywidua typu KOD, to już dawno mielibyśmy deal za stołki dla nich z Unią Europejską czyli Merkel. A na naszych ulicach działoby się to co np. w Koloni! Ludzie, którzy stracili władze w PL własne g.ówno by zjedli za kase i stołki i dlatego dziś mielibyśmy sajgon z imigrantami. Ludzie, czy Wy tego nie widzicie? Zachód nigdy nie dbał o to żeby Polska była silna i dalej chce aby była słaba bo wie jak silnym narodem jesteśmy. Stąd taka "pomoc" rozmaitych Komisji Weneckich i innych tzw. europejskich autorytetów. Staliśmy się klientem UE bez własnego przemysłu. Zarabiamy pieniądze, za ktore rządzący kupowali na zachodzie technologie itp. Dlaczego nasz przemysł się nie rozwijał tylko zwijał? Kto chce zamykać nasze kopalnie? kto nam wciska kit o smogu z węgla? Smog pochodzi od spalania plastiku nie od węgla. Kiedyś wszystko było oparte o węgiel. Ta propaganda ma nas urobić, aby nie wspierać protestów górniczych i łagodnie przejść na alternatywne źródła energii i technologię kupowaną z Niemiec. Ludzie, obudźcie się, bo zrobią z nas totalnych niewolników. Mówcie co chcecie na PiS, ale w tej popieprzonej Europie tylko narodowe podejście do rzeczywistości może nas uchronić przed tym syfem. Zobaczycie, że Polska będzie przez to silniejsza i będzie szanowana. Będzie partnerem a nie sługą Europy. Nie dajmy się dymać TVNowskiej i lewackiej propagandzie politycznie poprawnej, bo jesteśmy pięknym i dumnym narodem. ktoś po prostu chce nas tego pozbawić! PRECZ z TARGOWICĄ!
~Bol napisał(a): Jaka nienawiść zionie,od tych,którzy,modlą się pod figurą.I ja mam takich zawistnych ludzi popierać? O nie,nigdy! Wspaniali ludzie są w KOD-ie! Są to ludzie na poziomie,inteligentni!
~bb napisał(a): Mam nadzieję, że autor tego żałosnego tekstu czyta komentarze. Ja tylko dodam, że w "demokracji" zaproponowanej przez Tuska "a plu" moje dziecko musiało iść do szkoły jako pięcio i pół latek, zbierałam podpisy przeciwko temu, ale mieli mnie w dupie. Teraz rodzice mają wybór. Zazdroszczę im. To jest właśnie demokracja. I błagam nie publikujcie takich felietonów, bo i waszej strony nie będę już odwiedzała.
A jeszcze jedno wiecie ile Schetyna następny demokrata płaci za udział w pochodzie kodu???? Podobno stówę i jeszcze obiad.
~bb napisał(a): ...
A jeszcze jedno wiecie ile Schetyna następny demokrata płaci za udział w pochodzie kodu???? Podobno stówę i jeszcze obiad.
~ napisał(a):~bb napisał(a): Mam nadzieję, że autor tego żałosnego tekstu czyta komentarze. Ja tylko dodam, że w "demokracji" zaproponowanej przez Tuska "a plu" moje dziecko musiało iść do szkoły jako pięcio i pół latek, zbierałam podpisy przeciwko temu, ale mieli mnie w dupie. Teraz rodzice mają wybór. Zazdroszczę im. To jest właśnie demokracja. I błagam nie publikujcie takich felietonów, bo i waszej strony nie będę już odwiedzała.
To tak samo jak ja bym powiedział podobno ty jesteś ,,dziwką'' .Podobno Kaczyński płaci uczestnikom za miesięcznicę 200zł i stawia kolację.
Zastosowana autokorekta