Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
~bb niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:09
~pol napisał(a): O nielegalnych imigrantach, nie wspomnę. Gdybyśmy mieli dalej PO .Nowoczesną i inne podobne indywidua typu KOD, to już dawno mielibyśmy deal za stołki dla nich z Unią Europejską czyli Merkel. A na naszych ulicach działoby się to co np. w Koloni! Ludzie, którzy stracili władze w PL własne g.ówno by zjedli za kase i stołki i dlatego dziś mielibyśmy sajgon z imigrantami. Ludzie, czy Wy tego nie widzicie? Zachód nigdy nie dbał o to żeby Polska była silna i dalej chce aby była słaba bo wie jak silnym narodem jesteśmy. Stąd taka "pomoc" rozmaitych Komisji Weneckich i innych tzw. europejskich autorytetów. Staliśmy się klientem UE bez własnego przemysłu. Zarabiamy pieniądze, za ktore rządzący kupowali na zachodzie technologie itp. Dlaczego nasz przemysł się nie rozwijał tylko zwijał? Kto chce zamykać nasze kopalnie? kto nam wciska kit o smogu z węgla? Smog pochodzi od spalania plastiku nie od węgla. Kiedyś wszystko było oparte o węgiel. Ta propaganda ma nas urobić, aby nie wspierać protestów górniczych i łagodnie przejść na alternatywne źródła energii i technologię kupowaną z Niemiec. Ludzie, obudźcie się, bo zrobią z nas totalnych niewolników. Mówcie co chcecie na PiS, ale w tej popieprzonej Europie tylko narodowe podejście do rzeczywistości może nas uchronić przed tym syfem. Zobaczycie, że Polska będzie przez to silniejsza i będzie szanowana. Będzie partnerem a nie sługą Europy. Nie dajmy się dymać TVNowskiej i lewackiej propagandzie politycznie poprawnej, bo jesteśmy pięknym i dumnym narodem. ktoś po prostu chce nas tego pozbawić! PRECZ z TARGOWICĄ!

My mamy podcierać dupy starym hitlerowcom.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:13
~Bol napisał(a): Jaka nienawiść zionie,od tych,którzy,modlą się pod figurą.I ja mam takich zawistnych ludzi popierać? O nie,nigdy! Wspaniali ludzie są w KOD-ie! Są to ludzie na poziomie,inteligentni!

kod nie zionie nienawiścią tylko rozbiegane oczka Schetyny, który pieniądze z łapówek za ustawę hazardową przewoził w bagażniku obiecuje zorganizować majdan. Stuknij się człowieku i pomódl się może nie przed figurą, ale przed krzyżem.
~oli niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:20
I pomyśleć że Wałęsa wspiera to lewackie g.ó.w.n.o. alimenciarza. Widać podobni.
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:21
~bb napisał(a): Mam nadzieję, że autor tego żałosnego tekstu czyta komentarze. Ja tylko dodam, że w "demokracji" zaproponowanej przez Tuska "a plu" moje dziecko musiało iść do szkoły jako pięcio i pół latek, zbierałam podpisy przeciwko temu, ale mieli mnie w dupie. Teraz rodzice mają wybór. Zazdroszczę im. To jest właśnie demokracja. I błagam nie publikujcie takich felietonów, bo i waszej strony nie będę już odwiedzała.
A jeszcze jedno wiecie ile Schetyna następny demokrata płaci za udział w pochodzie kodu???? Podobno stówę i jeszcze obiad.

To tak samo jak ja bym powiedział podobno ty jesteś ,,dziwką'' .Podobno Kaczyński płaci uczestnikom za miesięcznicę 200zł i stawia kolację.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 marca 2016r. o 8:25
~bb napisał(a): ...
A jeszcze jedno wiecie ile Schetyna następny demokrata płaci za udział w pochodzie kodu???? Podobno stówę i jeszcze obiad.

Ja słyszałem , że dwie . O obiadach nic mi nie wiadomo. Pytanie brzmi , skąd Schetyna ( swego czasu milion luda chciał wyprowadzić na ulice ) bierze tą kasę ? Otoczenie Kukiza , twierdzi , że z kąt Fundacji Batorego. Putler odłam Batorego pogonił z Rosji , u nas ma się nieźle. Pieprzony " filantrop " marzący o majdanie w Polsce , węgierski żyd Soros.

Panie Boletus , podzielam opinie Bolecnautów i Bolecnautek. Dupy Pan dałeś tym niby felietonem.

Mimo wszystko , miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:31
~ napisał(a):
~bb napisał(a): Mam nadzieję, że autor tego żałosnego tekstu czyta komentarze. Ja tylko dodam, że w "demokracji" zaproponowanej przez Tuska "a plu" moje dziecko musiało iść do szkoły jako pięcio i pół latek, zbierałam podpisy przeciwko temu, ale mieli mnie w dupie. Teraz rodzice mają wybór. Zazdroszczę im. To jest właśnie demokracja. I błagam nie publikujcie takich felietonów, bo i waszej strony nie będę już odwiedzała.

To tak samo jak ja bym powiedział podobno ty jesteś ,,dziwką'' .Podobno Kaczyński płaci uczestnikom za miesięcznicę 200zł i stawia kolację.

Widzisz teraz możesz mówić, a komor kazał rejestrować organizowane demonstracje i nie podobno.
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:38
Tu nie trzeba Majdanu ,wystarczy że wstrzymają rolnikom dotacje .5
~emerytka niezalogowany
12 marca 2016r. o 8:49
NIECH ŻYJE KOD NIECH ŻYJE DEMOKRACJA!!!

Może to nasze ostatnie wolne wypowiedzi, ponieważ niedługo wejdziemoderacja i inwigilacja: kto?, kiedy? gdzie? a ludzie Ziobry lub Kamińskiego zapukają do naszych drzwi o 6 rano. Chcecie tego?

Emerytka z dobrą pamięcią.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.