Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:05
~Niech żyje KOD! napisał(a):
Tsza sie było uczyć ...

Tsza mówić trzeba. Ciekawym kiedy zaKODowani nauczą się , że w Polsce zostały do sprzedania " zagranicznemu inwestorowi " tylko lasy i rzeki. Bo przemysłu już nie ma , handel stricte polski dogorywa , a ilość Niepublicznych Zakładów Zdrowotnych i aptek ... jak grzybów po deszczu . Wychodzi mi na to , że mamy najbardziej schorowane społeczeństwo w Europie. Wszak to popyt kształtuje podaż , albo to wszystko na głowie stoi.
Tak , to prawda , tsza się było uczyć powtarzania regułek , bo jest z tego kasa , osobnik samodzielnie myślący , to spore zagrożenia dla systemu zaKODowanego wyzysku Społeczeństwa.

Dobrze , że nie mam matury :D

Niech żyje KOD ! ... jak najkrócej :D Koniec , końców Soros dojdzie do wniosku , że pomarańczowej rewolucji w Polsce zrobić się nie da , bo poziom świadomości rośnie w postępie geometrycznym , zamknie źródełka finansowania i ruszy zaprowadzać demokrację na Białoruś . I skończy się " szlachetny marsz bojowników " o du.pokrację.

Miłej niedzieli "nałukowcu" :)

Alter piłeś już kawę ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:31
Pannazdzieckiem napisał(a):
Alter piłeś już kawę ? :)

Od 7.00? dwa kubko-filiżanki ;) polecam ze szczyptą cynamonu :)

miłego, obowiązki niedzielne wzywają :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~tommy niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:36
Jak PiS zrobi na wiosne marsz poparcia dla Rządu i Prezydenta to zobaczycie co to znaczy marsz, a nie jakas popierdułka w wykonaniu KODu z alimenciarzem, bankierem i aferzystami na naczele.
~OBYWATEL niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:44
Większość KOD-wców nawet nie wie po co na ulice wychodzi a wychodzi w interesie bogatych bo co bo im PIS nie na rękę ciekawe czemu to pozdrawiam KOD i tak nic nie osiągniecie bo większość społeczeństwa nic nie obchodzi ten wasz KOD
~OBYWATEL niezalogowany
13 marca 2016r. o 9:44
Większość KOD-wców nawet nie wie po co na ulice wychodzi a wychodzi w interesie bogatych bo co bo im PIS nie na rękę ciekawe czemu to pozdrawiam KOD i tak nic nie osiągniecie bo większość społeczeństwa nic nie obchodzi ten wasz KOD
10114
#alter nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:47
~tommy napisał(a): Jak PiS zrobi na wiosne marsz poparcia dla Rządu i Prezydenta to zobaczycie co to znaczy marsz, a nie jakas popierdułka w wykonaniu KODu z alimenciarzem, bankierem i aferzystami na naczele.

Dokładnie tak.

Nawet połączeni nie dorównują PISowi. Wystarczy przypomnieć sobie demonstracje za PO. I to jest demokracja :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:48
~tommy napisał(a): Jak PiS zrobi na wiosne marsz poparcia dla Rządu i Prezydenta to zobaczycie co to znaczy marsz, a nie jakas popierdułka w wykonaniu KODu z alimenciarzem, bankierem i aferzystami na naczele.

To możliwe . Ale jest sęk . Wytłumacz mi , bo tego nie łapię . Dlaczego Rząd próbuje z Polski zrobić amerykańskie condominium ? Mało było nam ruskich i niemieckiego neokolonializmu , kończącego się islamizacją ? Potrzebni nam murzyni z gumą do żucia i ich bazy ? O przepraszam ... afroamerykanie w mundurach :) Czasami zastanawiam się , czy te zapowiedzi , to nie przypadkiem praktyczna realizacja ustawki 1066 . Bo jak Naród przejrzy na oczy , to nawet Policję będzie można spacyfikować , na wypadek , gdyby stanęła po stronie Narodu. Uważam się za mądrego człowieka , ale powoli zaczynam nie ogarniać tej kuwety.

Trzym sie Alterowicz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
13 marca 2016r. o 9:55
Pannazdzieckiem napisał(a):
Trzym sie Alterowicz :)

Jeszcze tylko to ;)

Co jest zabawnego w KOD?

- Powiem, co o KOD myślę jako Mikołaj Cieślak, nie jako KMN. Dla mnie to jest bardzo zabawna organizacja. Zawsze kiedy wydaje mi się, że już powoli kończą się jej sympatykom powody do demonstrowania, oni mnie zaskakują i wymyślają jakiś kolejny pretekst. Tak jak ostatnio w przypadku „obrony” Lecha Wałęsy. Sytuacja wygląda tak: gen. Kiszczak miał w szafie odpowiednie dokumenty gwarantujące mu bezpieczeństwo, pani Kiszczakowa zaniosła je do IPN, a mianowany przecież przez Platformę prezes tej instytucji ujawnił te papiery. I teraz: Przed kim broni Lecha Wałęsę ta demonstracja? Mówiąc serio, powinna chyba przed Kiszczakiem, esbecją, bo to jest źródło tych dokumentów. Tu jest zawleczka tego granatu. Jednak nie, wróg jest gdzie indziej i jest niski. To tak bezsensowne, że aż śmieszne. I jeszcze jedno… Wpadłem w Internecie na takie zdjęcie: siedzą Lech Wałęsa, Mieczysław Wachowski, Mateusz Kijowski i jeszcze parę osób z KOD, a w tle: krzyż, flaga i portret papieża Polaka. Jak widzę takie zdjęcie, to w głowie mi się miesza. Komedia.

Świetny materiał na skecz?

- Tak, KOD sam się prosi o satyrę. Niestety, "obrońcy demokracji" nie mają dystansu do siebie. Odwiedziłem ostatnio stronę facebookową KOD i napisałem na tablicy, że jakby im się skończyły pomysły na demonstracje, to słyszałem, że reżim wyrzuca z telewizji "Klan", więc warto to oprotestować. To był tylko żartobliwy komentarz...

I pewnie został potraktowany poważnie.

- Po dwóch minutach administrator nie tylko usunął mój komentarz, lecz także odebrał mi możliwość dodawania komentarzy. Zostałem "zbanowany". Tak mnie potraktowali obrońcy demokracji. A przecież to nie był żaden hejt, nic niekulturalnego, obraźliwego. To był całkiem, myślę, dobry żart. "Obrońcy demokracji" mają zawsze tyle "zabawnych" transparentów, wyglądają na ludzi, którzy mają luz, poczucie humoru, ale nie w stosunku do siebie.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Do-Rzeczy-KOD-nie-zna-sie-na-zartach,wid,18208284,wiadomosc.html?ticaid=116a4a&_ticrsn=5

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.