~ściema kodu napisał(a):
Wszyscy przedsiębiorcy chwalą PO ewentualnie Nowoczesną. Za rządów PO robili co chcieli a są tacy którzy potrafią na fakturę wziąć nawet papier do du...
A teraz się urwie zaczną się kontrole i trzepanie papierów pięć lat do tyłu.
A papier do d... nie jest w pracy potrzebny ?, przychodzisz do pracy ze swoim?, może najlepiej zakazać w ogóle działalności gospodarczej przywrócić komunę i cieszyć się z octu na półkach ?
~przemek napisał(a):~ściema kodu napisał(a):
Wszyscy przedsiębiorcy chwalą PO ewentualnie Nowoczesną. Za rządów PO robili co chcieli a są tacy którzy potrafią na fakturę wziąć nawet papier do du...
A papier do d... nie jest w pracy potrzebny ?, przychodzisz do pracy ze swoim?, może najlepiej zakazać w ogóle działalności gospodarczej przywrócić komunę i cieszyć się z octu na półkach ?
:) Przesadzacie, ja prowadzę działalność i nie mam takich obaw.
PO natomiast wprowadziło mnóstwo przepisów, które utrudniają mi życie.
PiS JESZCZE NIC NIE ZROBIŁ, A WY JUŻ PODNOSICIE LARUM.
~przemek napisał(a):
~ napisał(a): Niech żyje NOWOCZESNA i KOD , PIS do dupy jak ten papier co przeciębiorcy biorą na faktury.
~Koral napisał(a):~ napisał(a): Niech żyje NOWOCZESNA i KOD , PIS do dupy jak ten papier co przeciębiorcy biorą na faktury.
Jak tak piszesz, to znaczy, że nigdy nie prowadziłeś żadnej działalności, a sam jesteś darmozjadem, którego ja utrzymuję i boisz się o swoje koryto, dlatego tak kwiczysz jak KOD.
Kwik Odsuniętych Debili, oczywiście od koryta.
:D