Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
~do Lucjana Złotowskiego niezalogowany
13 marca 2016r. o 11:21
Pan jest historykiem, proszę przybliżyć na postać posła Piotrowicza.Obiektywnie oczywiście jak historyk.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~przemek niezalogowany
13 marca 2016r. o 11:33
~ściema kodu napisał(a):
Wszyscy przedsiębiorcy chwalą PO ewentualnie Nowoczesną. Za rządów PO robili co chcieli a są tacy którzy potrafią na fakturę wziąć nawet papier do du...
A teraz się urwie zaczną się kontrole i trzepanie papierów pięć lat do tyłu.

A papier do d... nie jest w pracy potrzebny ?, przychodzisz do pracy ze swoim?, może najlepiej zakazać w ogóle działalności gospodarczej przywrócić komunę i cieszyć się z octu na półkach ?
~Koral niezalogowany
13 marca 2016r. o 11:48
~przemek napisał(a):
~ściema kodu napisał(a):
Wszyscy przedsiębiorcy chwalą PO ewentualnie Nowoczesną. Za rządów PO robili co chcieli a są tacy którzy potrafią na fakturę wziąć nawet papier do du...

A papier do d... nie jest w pracy potrzebny ?, przychodzisz do pracy ze swoim?, może najlepiej zakazać w ogóle działalności gospodarczej przywrócić komunę i cieszyć się z octu na półkach ?

:) Przesadzacie, ja prowadzę działalność i nie mam takich obaw.
PO natomiast wprowadziło mnóstwo przepisów, które utrudniają mi życie.
PiS JESZCZE NIC NIE ZROBIŁ, A WY JUŻ PODNOSICIE LARUM.
~Koral niezalogowany
13 marca 2016r. o 12:04
~przemek napisał(a):

:) Przesadzacie, ja prowadzę działalność i nie mam takich obaw.
PO natomiast wprowadziło mnóstwo przepisów, które utrudniają mi życie.
PiS JESZCZE NIC NIE ZROBIŁ, A WY JUŻ PODNOSICIE LARUM.
Tak to miało być :D
~ niezalogowany
13 marca 2016r. o 12:46
Niech żyje NOWOCZESNA i KOD , PIS do dupy jak ten papier co przeciębiorcy biorą na faktury.
~Koral niezalogowany
13 marca 2016r. o 12:52
~ napisał(a): Niech żyje NOWOCZESNA i KOD , PIS do dupy jak ten papier co przeciębiorcy biorą na faktury.

Jak tak piszesz, to znaczy, że nigdy nie prowadziłeś żadnej działalności, a sam jesteś darmozjadem, którego ja utrzymuję i boisz się o swoje koryto, dlatego tak kwiczysz jak KOD.

Kwik Odsuniętych Debili, oczywiście od koryta.
:D
~kodzik niezalogowany
13 marca 2016r. o 13:02
Tylko za ten vat który sobie przedsiębiorcy odpisuj płacimy my wszyscy.
Bardzo dobrze skończy się złodziejstwo które było przez ostatnie 8 lat. A krzyczy tylko ten który ma coś do stracenia albo do ukrycia a całą tą waszą demokracje przeciętny zjadacz chleba ma głęboko w nosie. Jaki to KOD to KODZIK jest nawet liczbę manifestujących podają większą niż naprawdę była.
Telewizja mówi 15 tyś. policja 20 tyś. a ten co nie płaci alimentów, że 50 tyś.
Kabaret i propaganda i tyle w temacie.
~TKM - nasze świnie do koryta niezalogowany
13 marca 2016r. o 13:06
~Koral napisał(a):
~ napisał(a): Niech żyje NOWOCZESNA i KOD , PIS do dupy jak ten papier co przeciębiorcy biorą na faktury.

Jak tak piszesz, to znaczy, że nigdy nie prowadziłeś żadnej działalności, a sam jesteś darmozjadem, którego ja utrzymuję i boisz się o swoje koryto, dlatego tak kwiczysz jak KOD.

Kwik Odsuniętych Debili, oczywiście od koryta.
:D

Stare świnie odsunięte. To już historia.
Piszemy teraz o nowych - przy korycie - świniach.
Straszny kwik słychać to fakt. Kwiczą te co nie mogą się dostać do koryta i podgryzają te co już "konsumują".
Nowe świnie zaczynają zżerać nawet koryto - takie są "nienapasione". Niedługo same się zagryzą bo takie są nienażarte.
Żrą nawet w nocy - żeby nikt nie widział - kiedy inne zwierzaki śpią.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.