~prawda napisał(a): A za rządów pis wszystko maleje? A kto poniesie koszty programu 500 + ? Przecież ten program pogłębi różnice klasowe między ludźmi (dziećmi) A obowiązkowa opłata abonamentowa doliczana do prądu ? A zamach na TK? Może, niektórzy z was powinni sobie przypomnieć co to jest konstytucja i w jakim celu ona w ogóle istnieje. Bo mam wrażenie , że niektórzy tego nie wiedzą. Pytanie do zwolenników PiS Identyfikujecie się z poglądami i zachowaniem, Krystyny Pawłowicz ? Macierewicza ?
~prawda napisał(a): A za rządów pis wszystko maleje? A kto poniesie koszty programu 500 + ? Przecież ten program pogłębi różnice klasowe między ludźmi (dziećmi) A obowiązkowa opłata abonamentowa doliczana do prądu ? A zamach na TK? Może, niektórzy z was powinni sobie przypomnieć co to jest konstytucja i w jakim celu ona w ogóle istnieje. Bo mam wrażenie , że niektórzy tego nie wiedzą. Pytanie do zwolenników PiS Identyfikujecie się z poglądami i zachowaniem, Krystyny Pawłowicz ? Macierewicza ?
jr napisał(a):~prawda napisał(a): A za rządów pis wszystko maleje? A kto poniesie koszty programu 500 + ? Przecież ten program pogłębi różnice klasowe między ludźmi (dziećmi) A obowiązkowa opłata abonamentowa doliczana do prądu ? A zamach na TK? Może, niektórzy z was powinni sobie przypomnieć co to jest konstytucja i w jakim celu ona w ogóle istnieje. Bo mam wrażenie , że niektórzy tego nie wiedzą. Pytanie do zwolenników PiS Identyfikujecie się z poglądami i zachowaniem, Krystyny Pawłowicz ? Macierewicza ?
Przybieranie takiego nicka zobowiązuje, więc radzę zastanowić się nad tym, co piszesz.
PIS niestety to ta sama moneta co PO, tylko jej druga strona, systematycznie pogłebia zadłużenie i posiłkuje się tematami zastępczymi w rodzaju TK i Bolka, żeby to ukryć: https://biznes.robertbrzoza.pl/polska/czy-pis-oszalal-chce-nas-zadluzyc-na-40-mld-dolarow/
Żydowskie PIS walczy o władzę z żydowkim PO i żaden świadomy Polak nie identyfikuje się z ich postawami i nie powinien również respektować konstytucji pisanej przez żyda Kwaśniewskiego vel Stolec (czy jakoś podobnie), konstytucji, która pomaga rabować Polskę i Polaków przez bangsterów i ich pomocników, a już na pewno Polacy powinni zjednoczyć się i solidarnie przestać płacić jakiekolwiek podatki, żeby odciąć tą trzodę od żródełka.
A tymczasem dajemy się manipulować i napuszczani jedni na drugich prowadzimy spór o to w czyjej niewoli będzie nam lepiej.
Polacy przestańcie się spierać o żydowkie racje, odłóżnie na chwilę bok emocje, które wzbudzają w was mendia głównego ścieku i przyjrzyjcie się na chłodno faktom i temu co robią z naszym krajem i narodem.
Zastosowana autokorekta