Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
13547
#Skaut nieaktywny
11 marca 2016r. o 17:20
Nie specjalnie mnie interesuje sukces i wiwaty na cześć samego KOD-u ale treść artykułu oddaje dobrze aktualną sytuację w jaką wepchnęła na obecna, oszalała od nadmiaru władzy ekipa "rządząca". Dzisiejsza opinia Komisji Weneckiej jednoznacznie potwierdza łamanie przez Pisowską "władzę" prawa i elementarnych zasad demokracji.
Nie ma większego znaczenia kto odsunie tę polityczną sektę od władzy byleby odsunął bo jest ona toksyczna dla Polski.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 marca 2016r. o 17:23

Zandbergowcy urządzili protest przed Kancelarią Prezesa Rady Ministrów. Politycy Platformy Obywatelskiej, którzy sami żadnej demonstracji chyba zorganizować nie potrafią i dotychczas podczepiali się pod KOD, chcieli dołączyć do protestującej lewicy. Musieli jednak obyć się smakiem, bo szybko ich stamtąd przegoniono.
~Koral niezalogowany
11 marca 2016r. o 17:25
Skaut napisał(a): Nie specjalnie mnie interesuje sukces i wiwaty na cześć samego KOD-u ale treść artykułu oddaje dobrze aktualną sytuację w jaką wepchnęła na obecna, oszalała od nadmiaru władzy ekipa "rządząca". Dzisiejsza opinia Komisji Weneckiej jednoznacznie potwierdza łamanie przez Pisowską "władzę" prawa i elementarnych zasad demokracji.
Nie ma większego znaczenia kto odsunie tę polityczną sektę od władzy byleby odsunął bo jest ona toksyczna dla Polski.

Nie uda się wam złodzieje, dostaniecie wpierddilo:D i tle będzie z waszego Kwiku Odstrzelonych Debili :D :D :D
2691
#kuniu nieaktywny
11 marca 2016r. o 17:30
~Bol napisał(a): Szkoda cokolwiek pisać,nie ma tu z kim dyskutować.

Podyskutujmy np. jak kod domaga się nałożenia sankcji na Polskę przez Unie, czy odwołania szczytu NATO (gdzie mają zapaść decyzje o bazach w naszym regionie) czy to jest działanie na korzyść naszego kraju? Bronią demokracji, za niecałe 3,5 roku wybory, nie sądzę że PIS je wygra jezeli ludziom będzie żyło się gorzej. Bo teraz gorze to żyje się tylko złodziejom i oszustom PO PSL i oczywiście alimenciarzom z KOD
[img=1457713674_0glegf4.jpg]

Dopisane 11.03.2016r. o godz. 17:30:

kuniu napisał(a):
~Bol napisał(a): Szkoda cokolwiek pisać,nie ma tu z kim dyskutować.

Podyskutujmy np. jak kod domaga się nałożenia sankcji na Polskę przez Unie, czy odwołania szczytu NATO (gdzie mają zapaść decyzje o bazach w naszym regionie) czy to jest działanie na korzyść naszego kraju? Bronią demokracji, za niecałe 3,5 roku wybory, nie sądzę że PIS je wygra jezeli ludziom będzie żyło się gorzej. Bo teraz gorze to żyje się tylko złodziejom i oszustom PO PSL i oczywiście alimenciarzom z KOD
[img=1457713674_0glegf4.jpg]

[img=1457713830_k1upa9b.jpg]
~ niezalogowany
11 marca 2016r. o 18:01
PIS oszukiwał Naród przed wyborami, pieprzyli o pokorze o słuchaniu Narodu ,jednak po wyborach przewróciło im się w głowach i zanim minie 3,5 roku to będziemy drugą Koreą Pn.
~PolakPrawdziwy niezalogowany
11 marca 2016r. o 18:15
Witam
Jest mi bardzo przykro z powodu ukazania się takiego materiału w bolcu. Podobnie jak autor nie udzielałem sie na tej stronie w komentarzach. Jednak opublikowanie takiego zmanipulowanego materiału zmusiło mnie do reakcji. Zastanawiam się czy autor otrzymuje za to pieniądze czy poprostu ma problemy z samodzielnym myśleniem. Mam nadzieję że jeśli płacą to przynajmniej dobrze.. Swoją drogą zawsze zastanawiałem się za ile srebrników można się sprzedać. Uważam że to co robi obecna władza jest bardzo dobre szczególnie dla naszego regionu. Bolesławiec jest jeszcze Polski czy już Niemiecki? To pytanie gnębiło mnie bardzo długo.. Całe 8 lat rząd PO-PSL wyprzedawał Polski ziemię.. Dopiero PIS zajął się ustawą zakazującą temu procederowi.. Mów co chcesz KWICZ głośno jak potrafisz.. Ale ja w końcu widzę jakieś pozytywne zmiany w kraju. O co autorze walczysz? O Bolka? O komunistyczny trybunał będący ostoją interesów zagranicznych? Jedyne co rozumiem do głośny KWIK z powodu utraty układzików.. Koniec z tym.. Wraca normalność i proszę i błagam cię autorze już nic nie pisz. A administratorów Bolca proszę o nieudostępnianie tego beznadziejnego felietonu.. Przecież to koszmar.. Sam napiszę lepszy felieton tylko błagam nie udostępniajcie czegoś tak beznadziejnego.
~Bolczyk niezalogowany
11 marca 2016r. o 18:18
~Bol napisał(a): Jaka nienawiść zionie,od tych,którzy,modlą się pod figurą.I ja mam takich zawistnych ludzi popierać? O nie,nigdy! Wspaniali ludzie są w KOD-ie! Są to ludzie na poziomie,inteligentni!

Chyba jakąś kasę dostałeś od nich , że tak ich chwalisz . Pod żadną figurą mnie nie spotkasz i nie musisz takich jak ja popierać , i poziom się ocenia ze swojego poziomu czyli jesteś na ich poziomie albo niżej bo tak KOD-owców popierasz . Inteligencja KOD-owców , o czym piszesz ?
~KODziarze niezalogowany
11 marca 2016r. o 18:22
Komitet Obrony Dooopy. Komitet Obrony Dochodów. Komitet Obrony Deeebilizmu. KOMITET OBRONY KORYTA - refen: kwik, kwik, kwiku, kwiku, kwik...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo