Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Separatyści ze Szczytnicy?
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
21 marca 2016r. o 13:04
jozekarbuzek napisał(a): Może by ktoś z redakcji się wypowiedział ? A może chodzi o wywołanie wszystkich hejterów ? Przecież nie jest problemem zaczerpnąć wiedzy ze źródła i zapytać pani radnej oraz mieszkańców
o co im chodzi , dlaczego chcą oddzielenia . Przy okazji można by wreszcie zlikwidować stereotypy na temat osiedla szczytnica .
przyjedź redakcjo Bolec-info zapraszam z chęcią pokażę wam parę rzeczy i pogadamy na temat problemów jakie tu istnieją sami osądzicie czy mieszkańcy mają racje czy też nie mając żal do gminy .

Jeszcze w tym tygodniu będę w Szczytnicy, chętnie porozmawiam z mieszkańcami osiedla. Pozdrawiam i do zobaczenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wiedzieć co się pisze niezalogowany
21 marca 2016r. o 13:11
Do podpisującego się pod tekstem: SEPARATYSTA - członek grupy etnicznej, religijnej lub politycznej dążącej do wyodrębnienia się z większej całości polityczno-społecznej.
~mm niezalogowany
21 marca 2016r. o 13:31
~jozekarbuzrk napisał(a): ... A może nie jest potrzebna ani Gromadka ani Warta Boleslawiecka by ta grupa około 1800 ludzi gospodarzyla swoim terenem .

Pisząc te słowa twierdzisz że ludzie samodzielnie mogli by utrzymywać całe osiedle? Ludzią z osiedla nie chce się płacić czynszu dla zarządcy ok 100 zł miesięcznie a co dopiero utrzymać za własne pieniądze teren osiedla. Myślisz ze to są groszowe sprawy? m.in. Opłata za prąd - oświetlenie ulic, remonty dróg, wywóz śmieci, odśnieżanie dróg i duzo innych spraw... Kto za to by płacił? szybko wracalibyście z podkulonym ogonem... Po co ludzie z Kazachstanu, Macedoni, Ukrainy itd. przenosili się tutaj skoro tak im źle na tym osiedlu. PS. to zdjęcie jest stare ... kiedyś w tym własnie bloku przez chwile miałam mieszkanie, aktualnie przed blokiem jest położona kostka a przed blokiem asfalt.
~A.P niezalogowany
21 marca 2016r. o 13:33
Pan Kaziu już raz porozmawiał.... z celebrytkami. Sorry ale ja na rozmowy z nim ochoty nie mam. Dziękujemy redaktorze za czarną reklamę.
14729
#jozekarbuzek nieaktywny
21 marca 2016r. o 13:56
Kazimierz Marczewski napisał(a):
jozekarbuzek napisał(a): Może by ktoś z redakcji się wypowiedział ? A może chodzi o wywołanie wszystkich hejterów ? Przecież nie jest problemem zaczerpnąć wiedzy ze źródła i zapytać pani radnej oraz mieszkańców
o co im chodzi , dlaczego chcą oddzielenia . Przy okazji można by wreszcie zlikwidować stereotypy na temat osiedla szczytnica .
przyjedź redakcjo Bolec-info zapraszam z chęcią pokażę wam parę rzeczy i pogadamy na temat problemów jakie tu istnieją sami osądzicie czy mieszkańcy mają racje czy też nie mając żal do gminy .

Jeszcze w tym tygodniu będę w Szczytnicy, chętnie porozmawiam z
mieszkańcami osiedla. Pozdrawiam i do zobaczenia

Zapraszam, ale widzi pan do jakiego hejtu tu doprowadza ?
czeczeńcy ? no na taki wpis to ręce opadają

Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:44:

napisałem wyraźnie oco chodzi proszę czytać ze zrozumieniem całość wpisu

Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:48:

"No fakt wymiana dowodu to problem, warto już tym się martwić choć takie oddzielenie będzie trwało lata . Sądzę zresztą że do tego nie dojdzie ale chęć oddzielenia jest jakimś sygnałem dla gminy."

Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:50:

~mdm napisał(a): A jak to coś nowe miałoby się nazywać?

Księstwo Szczytnickie ;)

Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:56:

~A.P napisał(a): Pan Kaziu już raz porozmawiał.... z celebrytkami. Sorry ale ja na rozmowy z nim ochoty nie mam. Dziękujemy redaktorze za czarną reklamę.

ja porozmawiam choć jestem już umówiony z kimś innym po świętach , ale jeśli pan Kazimierz chciałby zweryfikować swoje zapatrywanie na nasze miejsce zamieszkania to jestem otwarty jak najbardziej .
~ niezalogowany
21 marca 2016r. o 14:00
A ten tytuł, to strzał jak kulą w płot!!
14729
#jozekarbuzek nieaktywny
21 marca 2016r. o 14:44
~bol napisał(a): Wyslac wjsko i spacyfikować!

Brawo ty
~ niezalogowany
21 marca 2016r. o 15:25
~mdm napisał(a): A jak to coś nowe miałoby się nazywać?

Provider, podobno tyle tam osób bierze pożyczki, że agent tej firmy po przejściu całego osiedla, poszedł na emeryturę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza