Kazimierz Marczewski napisał(a): jozekarbuzek napisał(a): Może by ktoś z redakcji się wypowiedział ? A może chodzi o wywołanie wszystkich hejterów ? Przecież nie jest problemem zaczerpnąć wiedzy ze źródła i zapytać pani radnej oraz mieszkańców
o co im chodzi , dlaczego chcą oddzielenia . Przy okazji można by wreszcie zlikwidować stereotypy na temat osiedla szczytnica .
przyjedź redakcjo Bolec-info zapraszam z chęcią pokażę wam parę rzeczy i pogadamy na temat problemów jakie tu istnieją sami osądzicie czy mieszkańcy mają racje czy też nie mając żal do gminy .
Jeszcze w tym tygodniu będę w Szczytnicy, chętnie porozmawiam z
mieszkańcami osiedla. Pozdrawiam i do zobaczenia
Zapraszam, ale widzi pan do jakiego hejtu tu doprowadza ?
czeczeńcy ? no na taki wpis to ręce opadają
Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:44:
napisałem wyraźnie oco chodzi proszę czytać ze zrozumieniem całość wpisu
Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:48:
"No fakt wymiana dowodu to problem, warto już tym się martwić choć takie oddzielenie będzie trwało lata . Sądzę zresztą że do tego nie dojdzie ale chęć oddzielenia jest jakimś sygnałem dla gminy."
Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:50:
~mdm napisał(a): A jak to coś nowe miałoby się nazywać?
Księstwo Szczytnickie ;)
Dopisane 21.03.2016r. o godz. 13:56:
~A.P napisał(a): Pan Kaziu już raz porozmawiał.... z celebrytkami. Sorry ale ja na rozmowy z nim ochoty nie mam. Dziękujemy redaktorze za czarną reklamę.
ja porozmawiam choć jestem już umówiony z kimś innym po świętach , ale jeśli pan Kazimierz chciałby zweryfikować swoje zapatrywanie na nasze miejsce zamieszkania to jestem otwarty jak najbardziej .